springende vrouw

Je hebt een tijdje wat minder van ons gehoord. En dat was niet zonder reden. We hebben namelijk aan iets heel leuks gewerkt…. Iets waarvoor we wat tijd hebben doorgebracht in ons creatieve atelier. Maar het resultaat mag er dan ook meer dan wezen!

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Ninon Boshuis op

Groep8live

Als klas maak je veel mee samen en zie je elkaar elke dag. Na groep 8 gaat iedereen een andere kant op, maar jullie zullen de leuke klas nooit vergeten. Wij zijn lang bezig geweest met een afscheidscadeau en eindelijk is het zo ver; kinderen, juffen en meesters kunnen nu samen een uniek Groep 8 boek maken!

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Lucie ter Brake op

Het Groep 8 Boek

Groep 8, de laatste klas van de basisschool. Aan het eind van het jaar nemen de leerlingen afscheid door een afscheidsmusical, kamp en nemen ze afscheid van elkaar, juffen en meesters. Het Groep 8 boek is een uniek en persoonlijk afscheidscadeau. In het boek leg je de mooiste herinneringen aan de lagere school vast. 

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Marlijn de Vries op

Burendag bij Belmondo

Allerlei recepten en spelletjes op een rij voor een fantastische dag met jouw buren!

Burendag is elk jaar een terugkerend feest waarbij je samen met je buren en de buurt samenkomt. Elke vierde weekend van september is het nationale burendag, maar feest vieren met je buren kan natuurlijk het hele jaar door! Belmondo heeft voor jullie een aantal buurtfeestrecepten op een rijtje gezet. Natuurlijk kunnen de spelletjes op een buurtfeest ook niet ontbreken, zodat jullie een geweldig buurtfeest kunnen organiseren. 

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Marlijn de Vries op

Is je kind bijna jarig? En heb je geen idee wat je dit jaar weer aan moet met versiering, traktaties, spelletjes en cadeaus? Wij geven je een aantal tips voor een succesvol- en betaalbaar kinderfeestje in een zomers tintje. Elke verjaardag is er tenslotte één om nooit te vergeten!

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Nieuws door: Hieke van der Molen op

vrouw geniet van taartEen lekker chocolaatje uitkiezen in de supermarkt kan tegenwoordig wel even duren. Er is zó veel keuze. Van elk moment van de dag is wel een chocolademomentje te maken. Chocopuffs als ontbijt, een chocoladekoekje bij de koffie, hagelslag tijdens de lunch en het diner afsluiten met een chocoladeijsje. Je zou er haast verslaafd aan raken.

 Gelukkig gaat dat niet zo makkelijk. Om verslaafd te raken aan chocola moet je minimaal vijfentwintig kilo pure chocola per dag eten. Dan pas heeft het belangrijkste bestanddeel cacao een verslavende werking. Pure chocolade bevat 75% cacao. En dan te bedenken dat melk chocolade maar 25% cacao bevat. Om tonnetje rond van te worden!

 

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Nieuws door: Rosanne Smit op

Het is alweer augustus maar het festivalseizoen is nog in volle gang! Welke festivals mag je echt niet missen deze maand en hoe maak je de mooiste festivalfoto's?! Want al heb je geen toegang tot de perspit vooraan je kan zeker goeie foto's maken van de bands op het podium aan de hand van de volgende tips.

festival

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Fay van den Bos op

De Dag van de Komkommer is aangebroken! Maandag 1 juli begint de komkommertijd van 2013. Zon, zee, strand en komkommer! Ter ere van deze legendarische dag, vertellen wij jullie graag iets meer over de ‘Cucumis sativus Melita'. En we geven jullie een lekker Tzatzikirecept voor in je Kookboek.

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Jorieke van der Geest op

Vandaag is het de langste dag van het jaar. En dat op een vrijdag. Merk je het al? 

In Nederland leeft het ‘Midzomerfeest’ niet zo sterk. Geen uitbundige mensen en kampvuren overal. Mensen gaan hier gewoon door in de dagelijkse routine. Maar in Zweden, Finland en Estland wordt midzomeravond beschouwd als het grootste feest van het jaar. We nemen je graag even mee terug in de tijd, naar het oorspronkelijke feest.

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Jorieke van der Geest op

Niet iedereen was meteen dolenthousiast toen de Amerikaanse Sonora Smart Dodd in 1909 Vaderdag in het leven wilde roepen. De meeste mensen waren juist nogal sceptisch. Er ging wat tijd overheen voordat Vaderdag – zoals nu ­–  dé dag werd om je vader sokken, een hamer, een oermannelijk luchtje of een Belmondo boek te geven. 

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Jorieke van der Geest op

Vaderdag

Wat geef jij dit jaar voor Vaderdag? Dacht je aan een inkopper; hamer, schroevendraaier, shampoo, sokken of een luchtje? Wees geen cliché, wij hebben een beter idee! Trommel het hele gezin op en maak samen voor pa Het Familieboek op Belmondo.nl. 

Verder lezen


Geplaatst in Nieuws door: Jorieke van der Geest op

Cadeaubon voor moeders

 

Moederdag komt eraan. Zondag 12 mei is dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Niet vergeten! Heb je vorig jaar al bloemen gegeven? En verblijdde je haar twee jaar terug al met parfum?

Geef haar dit jaar een origineel cadeau, waarmee ze echt haar levensverhalen kan vereeuwigen. Belmondo heeft nu een cadeaubon speciaal voor moeders. Een ideaal cadeau om haar te laten weten hoeveel je om haar geeft.

Verder lezen


Tags:
Geplaatst in Nieuws door: Jorieke van der Geest op

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief vol unieke tips en nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief