1. Prijzen en verzendkosten


Alle betalingsopdrachten worden afgehandeld via een gespecialiseerde betalingsprovider, een Payment Service Provider(PSP). Op de betalingsopdrachten zijn dan ook de algemene voorwaarden van de desbetreffende PSP van toepassing.

Bestellingen worden pas in productie genomen op het moment dat de betaling voldaan is. De prijzen zijn per product gespecificeerd in het productoverzicht op www.belmondo.nl. Belmondo behoudt het recht om prijzen te wijzigen. Typefouten voorbehouden.
 
De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW en andere prijsbestanddelen, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.


 

2. Aansprakelijkheid en auteursrecht

Belmondo staat er voor in dat de artikelen voldoen aan de overeenkomst, en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
 
De aansprakelijkheid van Belmondo blijft beperkt tot verwijtbare productiefouten. De klant is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de foto’s. De bestelde fotoboeken zijn een directe weergave van hetgeen de klant in de Belmondo.nl editor te zien krijgt. Belmondo is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor onrechtmatig gebruik van teksten en/of foto’s ingevoerd door de klant. Ook voor beschadiging of verlies van foto’s op bestanden kan Belmondo niet aansprakelijk worden gesteld.
 
Alle rechten voorbehouden. De vaste content van de titels van Belmondo Books mag niet verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de uitgever, Belmondo Books.


 

3. Levering en uitvoering

Belmondo doet er alles aan om de vooraf aangegeven bezorgtijden na te komen, maar is niet aansprakelijk als de bezorging vertraging ondervindt. Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot het annuleren van de opdracht of tot schadevergoeding.


 

4. Betaling en verzending

Wij bieden de volgende betaalwijzen aan: iDeal, creditcard en de Belmondo Cadeaubon. Bij iedere bestelling behouden wij ons het recht voor om bepaalde betaalwijzen niet aan te bieden en te verwijzen naar andere betaalwijzen.
 
Bij een aankoop met creditcard, wordt je creditcardrekening belast op het moment dat de bestelling verzonden wordt.
 
Houd er rekening mee dat wij betalingen slechts van rekeningen binnen de Europese Unie (EU) accepteren. In geen geval nemen wij de kosten van een geldtransactie voor onze rekening.
 
Wij maken voor de leveringen gebruik van PostNL.


 

5. Annuleren en retourneren

Tot aan het moment van betalen kan een order kosteloos worden geannuleerd. Echter wanneer de betaling is gedaan, is er een opdracht tot productie gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. Het zelfde geldt voor het retourneren van de bestelling. Dit is niet mogelijk omdat de artikelen persoonlijk van aard zijn, en overeenkomstig met de specificaties van de klant tot stand worden gebracht.


 

6. Inwisselen van actietegoedbonnen

Actietegoedbonnen (tegoedbonnen die de klant niet via aankoop kan verkrijgen, maar in reclamecampagnes worden uitgegeven) zijn alleen in de aangegeven periode geldig. Per bestelling kan de klant één actietegoedbon gebruiken. Belmondo houdt het recht zonder opgaaf van redenen acties te verkorten of te annuleren.


 

7. Belmondo Cadeaubonnen 

   • Het tegoed van je cadeautegoedbon wordt verminderd op het betaalbedrag.
   • Als de prijs van het betaalbedrag minder hoog is dan het tegoed van de cadeaubon, kun je het resterende bedrag bewaren en bij een volgende bestelling gebruiken.
   • Als het tegoed van je cadeaubon minder hoog is dan de prijs van het betaalbedrag, kun je het resterende bedrag bijbetalen. Je resterende betaalbedrag kun je afrekenen met iDeal of creditcard.
   • Het tegoed van een cadeautegoedbon wordt niet in contant geld uitbetaald. Het tegoed is ook niet rentedragend.
   • Bij een bestelling kan meer dan één cadeaubon worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn te combineren met maximaal één actietegoedbon per bestelling.
   • Bij verlies, ontvreemding of onleesbaarheid van cadeaubonnen aanvaardt Belmondo geen aansprakelijkheid.
   • Het vermenigvuldigen, wijzigen of manipuleren van de cadeaubonnen is niet toegestaan.

    

8. Klachtenregeling/

Belmondo beantwoordt de klacht binnen 14 dagen na de datum van ontvangst. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, geeft Belmondo een indicatie wanneer de consument het antwoordt kan verwachten. 

9. Identiteit van de ondernemer

Belmondo Books
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Telefoonnummer:
020-330 55 77

E-mailadres:
info@belmondofoto.nl

KvK-nummer:
34330033

Btw-identificatienummer:
8205.22.387.B.01

Alle rechten voorbehouden. De vaste content van de titels van Belmondo Books mogen niet verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de uitgever, Belmondo Books.