Kies je boek

Maak een fotoboek

Een fotoboek maken is leuk! Maak ze samen met je collega’s, familie, sportteam of gewoon voor jezelf! Ontwerp het helemaal zelf of kies uit één van de 30 thema’s van Belmondo.

Uitnodigen van deelnemers

Samen een fotoboek maken? Dat kan!

Met twee of meer mensen een fotoboek maken is dubbel plezier. Is het een cadeau voor een vriend? Een familielid? Misschien jullie collega? Maak het samen en beleef alle herinneringen nog een keer.

Kies je boek uit, bewerk de vragen die jij in het boek wilt hebben en nodig mensen uit met een gepersonaliseerde e-mail, volledig automatisch via Belmondofoto.

Deelnemers zien alleen hun eigen pagina’s, jij als beheerder en eventuele mede-beheerders kunnen alle pagina’s van het boek bewerken.

Spread van een boek

Personaliseer jullie fotoboek

Nu jullie een boek hebben uitgekozen moet het gevuld worden. Verzin zelf vragen of beantwoord onze standaardvragen. Vrolijk het boek op met jullie foto’s en maak het af met onze achtergronden en leuke illustraties. Jullie werken samen aan het boek en hoeven niet op elkaar te wachten.

Bestelpagina

Helemaal klaar? Bestellen maar!

Jouw boek is af. Je hebt goed werk geleverd waar jullie trots op mogen zijn. Nu moeten jullie alleen nog een formaat kiezen en 3 tot 7 werkdagen wachten op jullie boek. Spannend. Hieronder zien jullie onze prijzen en formaten.