Met de boeken en apps van Belmondo bewaar je heel makkelijk al je verhalen, ideeën en herinneringen. Voor jezelf, familie of vrienden.

We verkopen boeken via de fysieke winkels en bieden de mogelijkheid via Belmondofoto.nl je eigen familie-, reis-, vrienden- of sportboek te maken. Belmondo ontwikkelt tevens voor diverse kleine en grote Nederlandse bedrijven media op maat (zie www.belmondo.com).  

Openstaande vacatures:


Stage lopen

We zijn weer op zoek naar diverse stagiairs die de mouwen willen opstropen. We hebben 3 stageplekken, maar indien je meerdere vaardigheden wilt ontwikkelen kan je stage ook een combinatie van onderstaande vacatures omvatten: 

1. Stagiair multi-media design / vormgeving 

We maken vele uitgaven en reclame-uitingen. Heb jij basiskennis van HTML en heb je Photoshop, InDesign en Illustrator al onder de knie, maar wil je veel leren en je vaardigheden in de praktijk brengen? Bij ons ben je aan het goede adres. 

2. Stagiair Online Marketing 

Als mulitmediale uitgeverij dienen we goed de digitale ontwikkelingen bij te houden en relevante acties daarop ondernemen. SEO, Google Analytics, e-mailmarketing, social media-acties: ben jij onze man of vrouw? (Basis)kennis van HTML voor het onderhouden van de website is een pré. 

3. Stagiair Redactie, Marketing & PR

Een bedrijf met veel nieuwe producten heeft flink wat aandacht nodig van de media, en daar ga jij mede voor zorgen. Je helpt mee met persberichten, uitvoeren van (guerilla)marketing-acties en je werkt als redacteur mee aan nieuwe boeken. 

Details:

  • Duur: 4 of 5 dagen per week gedurende 4 tot 6 maanden
  • Locatie: Joan Muyskenweg 22 (inclusief pooltafel en open haard!)
  • Vergoeding: €450 per maand

Het werken aan een opdracht vanuit je studie is geen probleem.
Lijkt het jou leuk bij ons te komen werken? Reageer dan snel via deze site!

Wat bieden wij 

In ruil voor je harde werk (naast je maandelijkse vergoeding!) krijg je de kans alle ins & outs van een multimediale uitgeverij te ontdekken en heel veel te leren. En uiteraard een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Wil jij de uitdaging aangaan?

Stuur een berichtje naar info@belmondofoto.nl en we nemen contact met je op! 

Bellen kan ook naar 020-330 75 77. 

Werkervaring opdoen

Wil je werken in de (online) uitgeverswereld, maar na je studie eerst een paar maanden ervaring opdoen? Kijk onderaan deze pagina voor onze contactgegevens!

 

 

  Volg ons op Pinterest!