Witte bergen, verkleumen in de stoeltjeslift, een verwarmende lunch en aan het einde van de rit start dan eindelijk de après-ski. Wintervakantie is vaak van korte duur maar wat is het heerlijk. Of je nu gaat skiën, langlaufen of snowboarden, bewegen in de sneeuw is echt genieten.

Waar vier je de wintervakantie?

Wordt het dit jaar Frankrijk, Oostenrijk, Italië of misschien wel Lapland? Als je al hebt geboekt dan is de voorpret inmiddels wel begonnen. Zoek je nog de beste sneeuwlocatie dan kun je via Snowplaza zien waar sneeuw wordt verwacht en is gevallen.  

Ski’s aan en gaan

Misschien is het wel de eerste keer dat je op wintersport gaat, dat is altijd spannend. Wat is een goed skigebied voor beginners, welke kleding moet ik mee, hoe zullen de kinderen het doen in de skiklas? De eerste keer op wintervakantie lijkt haast een sprong in het diepe! Maar als je druk in de weer bent met ski’s aantrekken, vallen, opstaan en weer vallen, vergeet dan niet de leuke momenten vast te leggen! Later lach je erom. 

Elke wintervakantie is anders

Hetzelfde geldt voor de doorgewinterde skiër. Omdat alles al bekend is lijkt skiën of snowboarden als bijna niet meer bijzonder. Maar dat is het wel en elke wintervakantie is weer anders. Blijf foto’s maken van die speciale momenten, je zult zien dat je weer helemaal geniet als je de plaatjes terugkijkt.

Leg de herinneringen vast

Wat voor wintervakantie het ook wordt, herinneringen maak je gegarandeerd, of je nu met een groep vrienden gaat, familie of lekker met z’n tweeën. Leg de mooiste momenten vast en maak er, als je weer veilig bent geland, een prachtig fotoboek van. Zo kun je altijd weer even dat vakantiegevoel opwekken, dat geeft energie voor de hele dag!  

Kijk snel bij Ons Wintersportboek [link], je foto- en reisdagboek in één. Je kunt nu heel makkelijk samen een boek maken, bekijk hier hoe [link].

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau

Alle Belmondo Boeken

Maak een van de boeken van Belmondo:

Het CarrièreboekHet CollegaboekHet BabyboekHet FamilieboekHet HockeyboekHet MoederboekHet MoederdagboekHet MamaboekjeHet VaderboekHet VaderdagboekHet PapaboekjeHet OpaboekjeHet OpaboekHet OmaboekHet OmaboekjeHet Verjaardagsboek voor kinderenHet teamboekHet VoetbalboekHet TeambuildingboekHet VakantieboekHet WintersportboekHet SpanjeboekHet FrankrijkboekHet ItaliëboekHet VriendinnenboekHet VriendenboekMijn KookboekHet DochterboekHet ZussenboekHet FestivalboekHet LiefdesboekHet vragenboek en Het Trouwboek

Het groepscadeau om samen te maken

Maak samen met je vrienden, familie, teamgenoten of collega's een boek. De boeken die je samen met anderen kunt maken, zijn:

Het CollegaboekHet FamilieboekHet HockeyboekHet TeamboekHet TeambuildingboekHet VoetbalboekHet VriendenboekHet VriendinnenboekOns VakantieboekOns WintersportboekOns kookboek.