Uit onderzoek is gebleken dat vaders door hun aanwezigheid en betrokkenheid een enorm verschil kunnen maken in het leven van hun kinderen. Vaders hebben een grote invloed op toekomstig geluk en toekomstige prestaties van de kinderen. Deze invloed blijkt veel groter dan wij ons bewust zijn!

Verras je vader daarom eens en laat hem weten hoe blij je met hem bent. Bedank je vader voor de momenten dat hij er altijd voor je is, de spannendste activiteiten die jullie samen hebben gedaan en de kleine dingetjes die hij altijd voor je doet zoals je brood smeren en je band plakken. Vaderdag is hét moment om je vader in het zonnetje te zetten.

Het Vaderdagboek is daar het perfecte cadeau voor. Een persoonlijk cadeau met herinneringen aan vroeger en nu. Voeg foto’s toe en beantwoord de vragen. Wat vind je het leukst aan je vader? Waarin lijken jullie het meest op elkaar? En wat wil je écht nog een keer samen doen? Met deze boeken geef je dit jaar meer dan een scheerapparaat, boek of gereedschapset. Laat je vader versteld staan door hem te laten weten wat je voor hem betekent.

Speciaal voor Vaderdag hebben wij natuurlijk een mooie korting op het Vaderdagboek. Met de 15% korting maak je al een boek vanaf € 10,50. Klik hier om het boek te bekijken en gebruik de code bestevader015 om de korting te activeren.

Een klein bedankje voor jouw geweldige vader die er altijd voor jou is!