Trouwboek covers

Trouwen is een belangrijk moment in het leven van de bruid en bruidegom. Het is dé dag waar alles om hen draait en waarop geproost gaat worden op de liefde in het bijzijn van vrienden en familie. Voordat het tijd is om in het huwelijksbootje te treden gaat het echtpaar een leuke tijd tegemoet. Van het beruchte vrijgezellenfeest tot aan het jawoord, dit zijn momenten die je voor altijd wilt koesteren. Leg al je belangrijkste herinneringen van het huwelijk vast in het Trouwboek Gastenboek en Vrijgezellenboek van Belmondo. 

Het vrijgezellenfeest is hét feest wat gevierd wordt voorafgaand aan de bruiloft. Het doel van een vrijgezellenfeest is het vieren van de laatste dag die je als singel door het leven gaat. Met het vrijgezellenboek van Belmondo kan je samen met al je vrienden een leuk boek samenstellen met de leukste en hilarische herinneringen. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Vergeet zeker niet het Gastenboek! Het gastenboek heeft allang geen stoffig imago meer. Bij Belmondo kun je het Gastenboek geheel naar wens aanpassen. Leuk als je bruiloft een verrassend thema heeft bijvoorbeeld. Het Gastenboek staat ook nog eens vol met leuke vragen. Wie weet hebben zij dé tip voor een goed huwelijk! 

 Het prachtige moment van het Ja-woord en de de kus. De emotionele tranen van de gasten. Een gekke oom die zich niet kon weerhouden op de dansvloer en al zijn gekke danspasjes moest laten zien! Kortom, het was een dag om niet te vergeten. Leg de mooiste, grappigste en leukste momenten, vast in het Belmondo Trouwboek! Het pas allemaal!

Trouwboek covers