Persoonlijk Valentijnsdag cadeau

Wat geef jij jouw grote liefde dit jaar voor Valentijnsdag cadeau? Zoek je een cadeau voor een nieuwe liefde of voor een jarenlange relatie? Maak het dit jaar persoonlijk en geef een fotoboek met al jullie mooie en grappigste momenten. Door de leuke designs van Het Liefdesboek, maak je in een handomdraai een origineel fotoboek cadeau. Voeg jullie leukste foto’s toe en schrijf alle mooie herinneringen op. Gegarandeerd succes bij jouw vriend of vriendin!

Nu met gratis liefdesbriefjes!

Laat jouw geliefde weten wat jij voor hem of haar voelt. Wat maakt hem bijzonder? Wanneer moest je het hardst om haar lachen? Vul de lieve liefdesbriefjes in en share the love! Je kan bijvoorbeeld een van de liefdesbriefjes onder zijn of haar kussen leggen, of je kan het gebruiken als verpakking voor je Valentijnscadeau. Download de liefdesbriefjes hier gratis.

 

 

Valentijnsdag – een dag voor al je geliefden

Niet alleen je vriend of man, maar ook je zus en vriendin verdienen wat extra liefde op Valentijnsdag. Vier jullie vriendschap met een speciaal fotoboek, met foto's en verhalen. Maak bijvoorbeeld Het Zussenboek, het fotoboek met unieke designs en vragen dat speciaal voor zussen is gemaakt. Of voor je vriendin kan je Het Vriendinnenboek maken.

Let op: als je voor 5 februari 2016 bestelt, dan is jouw fotoboek voor je geliefde, zus of vriendin op tijd in huis voor Valentijnsdag!