Zussenboek pagina

Amsterdam, 7 november 2013 –  Er zijn maar weinig mensen ter wereld die jou beter kennen dan zij. En hoewel je haar vroeger ongetwijfeld wel eens een klein beetje achter het behang kon plakken, nu kan je echt niet meer zonder haar: je zus. Je kunt met haar lachen en zingen, dansen, huilen en praten. Jullie begrijpen elkaar. Een band die er altijd is geweest en nooit zal verdwijnen. 

Voor alle zussen van Nederland is er nu Het Zussenboek. Een boek waarin je voor je zus jullie bijzondere relatie vastlegt. Je vertelt over haar, over hoe je haar ziet, wat je in haar bewondert en hoe ze als kind was. Je vertelt over jezelf, en uiteraard over jullie samen. Mooie gedeelde herinneringen, maar ook waarover jullie wel eens botsen. Over wat jullie samen nog moeten doen en wat jullie gezamenlijke eigenschappen en gewoontes zijn.Leg het allemaal vast in Het Zussenboek.

Zussenboek met spreadHeel eenvoudig dankzij de handige voorgedrukte vragen, welke allen ook aan te passen zijn. Samen met foto’s van vroeger en nu is je boek compleet. Een geweldig cadeau voor je zus. En vraag haar ook een boek voor jou te maken. 

Het Zussenboek kan vanaf € 12,50 per boek online gemaakt worden op www.belmondo.nl en wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd.  

Nederland wil herinneringen bewaren
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders die herinneringen willen bewaren, slechts 30% dit daadwerkelijk doet.* Meer dan de helft van de mensen die herinneringen wil bewaren, komt er uiteindelijk niet aan toe. Belmondo.nl verlaagt deze drempel. De website helpt je eenvoudig jouw verhaal te vertellen aan de hand van voorgedrukte vragen. Als je klaar bent, kun je het persoonlijke boek bestellen en thuis laten bezorgen.

Trouwboek & Valentijnsboek
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit Het Zussenboekboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Familieboek, Omaboek, Kookboek, Dochterboek, Moederboek, Collegaboek en Vriendinnenboek. Het aanbod breidt zich constant uit. Komende maanden volgen onder andere Het Trouwboek en voor alle geliefden van Nederland Het Valantijnsboek.

Bruna & The Read Shop
Daarnaast kun je je zus of iemand anders die je lief hebt verrassen met een Belmondo cadeaubon. Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen de cadeaubonnen. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.

* Bron 1: onderzoek Belmondo Books 2013 in samenwerking met Panelwizzard

 

Contactgegevens voor pers