Amsterdam, 6 februari 2014 – Enkele maanden na je geweldige wintersportvakantie. Je klikt naar je foto’s op je computer en ja hoor, daar staart het onberoerde mapje ‘Wintersport Sankt Anton’ je triest aan. De foto’s halen nog wat vage herinneringen op, maar de mooie verhalen ben je al helemaal vergeten. Herkenbaar? Belmondo.nl introduceert Ons Wintersportboek, jullie persoonlijke dag-, foto- en reisboek in één. En, dankzij de handige vragen ben je binnen een half uur klaar. 

Bewaar je wintersportverhaal
Jaarlijks trekken in totaal gemiddeld een kleine miljoen mensen naar de bergen. Oostenrijk is met zo’n 60% de favoriet. Voor alle wintersporters is er nu Ons Wintersportboek. Hierin bewaar je de mooiste verhalen van je skivakantie. ‘Wat was hét vakantiemoment?’ ‘En wat was de mooiste afdaling?’. Aan de hand van dit soort voorgedrukte vragen, welke allen ook naar eigen smaak zijn aan te passen, zie je geen vakantieherinneringen over het hoofd. Voeg daarnaast je mooiste foto’s toe en maak zo je reisverhaal compleet. Een foto- en reisdagboek in één dus. 

De Snurfer
In Ons Wintersportboek vind je ook enkele mooie weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat de grootste sneeuwvlok ooit een diameter van 38 centimeter had? En dat in 1965 surfer Sherman Poppen 2 ski’s aan elkaar bond en dit apparaat de ‘Snurfer’ noemde? Dit werd de voorloper van het Snowboard.

Ons Wintersportboek met spread

Samen vakantieverhalen bewaren
Hoe vaak gebeurt het wel niet na een vakantie met vrienden of familie dat je zegt: ‘we mailen de foto’s nog wel’. Om er na 6 maanden achter te komen dat de mooie herinneringen nog ergens op de telefoon van je vriend, vriendin of familielid staan. Met Belmondo.nl behoort dit tot de verleden tijd. Elk boek maak je samen met zoveel mensen als je wilt. Nodig ze uit per mail en iedereeen krijgt toegang tot het boek en kan zijn of haar verhalen en foto’s toevoegen. Dus ga naar belmondo.nl en nodig al je reisgenoten uit! 

Je maakt Ons Wintersportboek op www.belmondo.nl vanaf € 12,50. Na bestelling is je boek binnen  4 werkdagen bij je thuis.

Nederland wil herinneringen bewaren
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders die herinneringen willen bewaren, slechts 30% dit daadwerkelijk doet.* Meer dan de helft van de mensen die herinneringen wil bewaren, komt er uiteindelijk niet aan toe. Belmondo.nl verlaagt deze drempel. De website helpt je eenvoudig jouw verhaal te vertellen aan de hand van voorgedrukte vragen. Als je klaar bent, kun je het persoonlijke boek bestellen en thuis laten bezorgen.

Trouwboek & Valentijnsboek
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit Ons Wintersportboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Familieboek, Omaboek, Kookboek, Dochterboek, Moederboek, Collegaboek en Vriendinnenboek. Het aanbod breidt zich constant uit. Komende maanden volgen onder andere Het Trouwboek en voor alle geliefden van Nederland Het Valantijnsboek.

Bruna & The Read Shop
Daarnaast kun je je zus of iemand anders die je lief hebt verrassen met een Belmondo cadeaubon. Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen de cadeaubonnen. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.

* Bron 1: onderzoek Belmondo Books 2013 in samenwerking met Panelwizzard

 

Contactgegevens voor pers