Amsterdam, 28 augustus 2013 – Voorjaar 2014: de nieuwe vakantie is geboekt. Je klikt nog even naar je foto’s op je computer en ja hoor, daar staart het onberoerde mapje ‘Vakantie 2013’ triest aan. De foto’s halen nog wat vage herinneringen op, maar de mooie verhalen ben je al helemaal vergeten. Klinkt dit bekend? Belmondo.nl introduceert een nieuwe reeks boeken voor al je vakantieverhalen: Het Vakantieboek, Het Frankrijkboek, Het Italiëboek en Het Spanjeboek. Deze vakantieboeken van Belmondo.nl zijn je persoonlijke reisdagboek en fotoboek in één. En, dankzij de handige vragen ben je binnen een half uur klaar. 

Nieuwe reisboeken

Frankrijk, Spanje en Italië behoren al jaren tot de meest populaire bestemmingen van Nederlandse vakantiegangers. Elk jaar brengen meer dan 5,5 miljoen Nederlanders* hun vakantie door in deze landen. Belmondo.nl lanceert daarom nieuwe reisboeken: Het Frankrijkboek, Het Spanjeboek, Het Italiëboek en Het Vakantieboek. Met deze nieuwe titels maak je het boek helemaal in het thema van je vakantiebestemming.

 Bewaar vakantiefoto’s en -verhalen

In de Vakantieboeken bewaar je de mooiste verhalen van je vakantie. ‘Wat was hét vakantiemoment?’ ‘En wie was de leukste local?’. Aan de hand van dit soort voorgedrukte vragen zie je geen vakantieherinneringen over het hoofd. Voeg daarnaast je mooiste foto’s toe en maak zo je reisverhaal compleet. Een reisdagboek en fotoboek in één dus. En door allerlei voorgedrukte weetjes leer je ook na je reis nog meer over je vakantiebestemming.

 Samen vakantieverhalen bewaren

Hoe vaak gebeurt het wel niet na een stedentrip of vakantie met vrienden dat je zegt: ‘we mailen de foto’s nog wel’. Om er na 6 maanden achter te komen dat de mooie herinneringen nog ergens op de telefoon van je vriend, vriendin of familielid staan. Met Belmondo.nl behoort dit tot de verleden tijd. Elk boek maak je samen met zoveel mensen als je wilt. Nodig ze uit per mail en iedereeen krijgt toegang tot het boek en kan zijn of haar verhalen en foto’s toevoegen. Dus ga naar belmondo.nl en nodig al je reisgenoten uit!

 

 *Bron: CBS, Toerisme en recreatie in cijfers 2012

 

Contactgegevens voor pers