Cadeautjes voor het leven

Amsterdam, 26 maart 2014 –  Heb jij je moeder onlangs nog verteld hoe belangrijk ze voor je is? Of tegen je vader gezegd wat je allemaal nog met hem wil doen? Misschien heb je het al wel eens laten weten, maar nu kan je met Belmondo.nl alle mooie woorden ook voor ze vastleggen in Het Moederdagboek en Het Vaderdagboek. Het hele jaar door een geweldig cadeau, maar ook heel speciaal om aankomende Moederdag 21 mei en Vaderdag 15 juni te geven. 

Voor jonge en minder jonge vaders en moeders

Vader- en MoederdagboekIn de boeken staan enkele voorgedrukte vragen zoals waarin jullie op elkaar lijken en bijzondere momenten die jullie beleefd hebben, maar ook wat jullie nog samen willen doen en wat je graag tegen je ouders zegt. Daarnaast is er veel ruimte om eigen foto’s toe te voegen.

Alle vragen zijn aan te passen en de boeken zijn zo gemaakt, dat het niet alleen bijzonder is om ze voor je eigen ouders te maken, maar ook om het samen met je eigen kinderen te maken voor je partner.

Het Moederdag- & Vaderdagboek kunnen vanaf € 12,50 online gemaakt worden op www.belmondo.nl en worden vanaf 3 werkdagen thuis bezorgd. Dankzij de vragen ben je in een handomdraai klaar. Jekunt het gratis proberen en pas als je een boek daadwerkelijk bestelt vragen we je af te rekenen.

Trouwboek & Groep 8 boek
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit Het Moederdagboek en Het Vaderdagboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Familieboek, Omaboek, Kookboek, Dochterboek, Vaderboek, Collegaboek en Vriendinnenboek. Het aanbod breidt zich constant uit. Komende maanden volgen onder andere Het Trouwboek en Het Groep 8 boek.

Bruna & The Read Shop
Daarnaast kun je je zus of iemand anders die je lief hebt verrassen met een Belmondo cadeaubon. Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen de cadeaubonnen. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.

 

Contactgegevens voor pers