Bewaar alle teamverhalen van het afgelopen seizoen

Veel sportseizoenen lopen al weer ten einde. Om alle teamsporters van Nederland het seizoen in stijl af te laten sluiten, lanceert Belmondo.nl een serie Teamboeken. Hiermee maak je samen met je hele hockey-, voetbal- of ander sportteam een verzamelboek van jullie mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen. Daarnaast leer je je teamgenoten nóg beter kennen dankzij diverse sportgerelateerde vragen.

Terugblikken
Het einde van het seizoen is een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Samen met je teamgenoten deelde je lief en leed. Prachtige doelpunten, spierpijn en blauwe plekken, grappen en zwaarbevochten overwinningen, kortom: herinneringen om te bewaren. Met Het Teamboek, Het Voetbalboek en Het Hockeyboek herbeleef je alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen. Maar je werpt ook alvast een blik op de toekomst van het team, en bedenkt wat je allemaal nog samen wilt doen.

Samen maken
Op Belmondo.nl werkt elk teamlid aan een eigen hoofdstuk in het boek. De website helpt je aan de hand van voorgedrukte vragen je verhaal te vertellen. Met vragen als ‘Wat was het mooiste doelpunt van het seizoen?’ en ‘Wat was onze beste wedstrijd?’, zie je niets over het hoofd. Daarnaast kun je zo veel spelers of begeleiders toevoegen als je wilt. Zo maak je samen met de hele ploeg een verzamelboek van alle persoonlijke herinneringen, verhalen en foto’s.

Als cadeau of voor het team zelf
De Teamboeken zijn ideaal om met het team als bedankje cadeau te doen aan trainers, vrijwilligers of vertrekkende teamleden. Maar je kunt het bewaarboek ook gewoon maken als mooie seizoensafsluiting met je teamgenoten. De boeken zijn zowel geschikt voor junioren als senioren.

 

Contactgegevens voor pers