Familieboek pagina

Amsterdam, 15 oktober 2013 - Nog even en het is weer december. Dé tijd om met je familie te zijn. Tijd om rustig bij te praten. Maar wordt het niet ook eens tijd jullie verhalen vast te leggen? Want iedere familie heeft een verhaal. En die zijn het bewaren waard. Het kan, met Het Familieboek van Belmondo.nl. Waardevol voor jezelf of als cadeau tijdens de feestdagen.

Het Familieboek
Wat zijn jullie mooiste herinneringen aan vroeger? Wat zijn mooie momenten en wat waren kwetsbare momenten? Welke familievakantie zou je nog een keer over willen doen? En waarom ben je zo trots op je familie? Leg het samen met je familie vast in Het Familieboek. Ieder familielid krijgt zijn of haar eigen pagina’s en je kunt tegelijk aan het boek werken. Een geweldig bewaarboek om met zijn allen te maken óf samen als cadeau aan een familielid te geven.

Belmondo.nl verlaagt de drempel
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders die herinneringen wil bewaren, slechts 30% dit daadwerkelijk doet.* Meer dan de helft van de mensen die hun herinneringen wil bewaren, komt er uiteindelijk dus niet aan toe. Belmondo.nl verlaagt de drempel voor deze mensen. De website helpt consumenten eenvoudig hun verhaal te vertellen aan de hand van voorgedrukte vragen. Als mensen klaar zijn kunnen ze het persoonlijke boek bestellen en thuis laten bezorgen.

Andere onderwerpen voor het bewaren van je verhaal
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit het Familieboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Omaboek, Kookboek, Dochterboek, Vaderboek, Collegaboek en Vriendenboek. Het aanbod breidt zich constant uit.

In de Bruna & The Read Shop
Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen cadeaubonnen die je cadeau kunt geven aan een familielid. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.

* Bron 1: onderzoek Belmondo Books 2013 in samenwerking met Panelwizzard
 

Contactgegevens voor pers