Printing on demand, persoonlijke ontwikkeling en social bookmaking gebundeld
Stilstand is achteruitgang, dus houd je leercurve zo stijl mogelijk en blijf ontwikkelen. Met de zakelijke boeken van Belmondo.nl haal je meer uit je persoonlijke carrière en uit de teamprestaties op de werkvloer. In Het Carrièreboek en Het Teambuildingboek werk je alleen of samen met je hele team online aan een boek, dat je vervolgens na bestellen thuis of op kantoor bezorgd krijgt. Het Collegaboek is het ideale cadeau voor jullie jarige of vertrekkende collega.

Het Carrièreboek
Het Carrièreboek is een afgeleide van het succesvolle offline boek My Career Notes. Een zakelijk vragenboek, waarmee je eenvoudig en doelgericht aan je eigen professionele loopbaan werkt. Wat zijn je sterke punten? En wat zijn je uitdagingen de komende tijd? In Het Carrièreboek denk je na over je carrière en leer je jezelf beter kennen. In welke fase van je werk je je ook bevindt, Het Carrièreboek is voor iedereen een waardevol hulpmiddel voor het uitstippelen van je verdere carrière. Houd het voor jezelf of laat je leidinggevende meelezen in jouw eigen boek.

Het Teambuildingboek
Een ideaal instrument voor teambuilding. Vul samen met je collega's Het Teambuildingboek in, en versterk jullie werkteam. Belmondo.nl biedt de mogelijkheid om samen met je collega’s aan één boek te werken. Wat zijn jullie kansen? Wat kan beter? Leer je collega’s beter kennen en herken elkaars do's en don'ts. Het is ook mogelijk de boeken in de huisstijl van jullie bedrijf te maken.

Het Collegaboek
Met Het Collegaboek geef je samen met het hele team een origineel en persoonlijk cadeau aan een jarige of vertrekkende collega. Met vragen over jezelf, je collega en jullie samen, leg je alle mooie momenten en herinneringen vast in een bewaarboek.

Social bookmaking
Ieder boek van Belmondo kun je samen met anderen maken. Een initiatiefnemer nodigt deelnemers uit en zo krijgt iedereen zijn of haar eigen pagina’s in het boek. Bekijk ook elkaars pagina’s en laat je inspireren. Zodra het boek is afgerond, bestel je het in iedere gewenste oplage en ontvang je het vanaf 4 werkdagen thuis of op kantoor.

 

Contactgegevens voor pers