Header moederdag

Eerlijk is eerlijk, je moeder is een geweldige vrouw. Ze helpt je met het huishouden, ze troost je als het even niet mee zit, ze kent je door en door en geeft betere adviezen dan wie dan ook. We kunnen niet zonder haar en daarom dit lijstje van 10 redenen (van de miljoenen natuurlijk) waarom jouw moeder een echt supermoeder is! 

 

10 redenen waarom moeders, supermoeders zijn:

 1. De kookkunsten van je moeder zijn zo goed en vertrouwd dat je het liefste thuis eet. Kook je een keer haar beroemde spaghetti recept, dan wordt het nooit zo lekker als hoe zij echt maakt. Hoe doet ze dat toch? 

 2. Ze heeft bijna overal een antwoord op. Ze staat met stipt op nummer 1 meest gebelde nummers want tja, moeders weten alles beter.

 3. Ze is je aller grootste fan. Elke status of foto op Facebook geeft ze direct een duimpje omhoog.
   
 4. Niet te vergeten dat ze je ook nog eens op de wereld heeft gezet en dat was nog best een klus! 

 5. Hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat je op haar begint te lijken. 'Hé, dat zegt mama ook altijd', denk je steeds vaker.

 6. Ze is een echte duizendpoot. Ze fungeert als wekker, betaalautomaat, persoonlijke taxichauffeur en nog heel veel meer.
   
 7. Ze heeft een onuitputtelijke bron van geduld, het raakt nooit op.  

 8. Vraag haar maar eens naar de tijd dat zij zo oud was als jij. Vriendjes en liefdesverdriet, ze heeft het allemaal meegemaakt. Je moeder is ook jong geweest hoor. 

 9. Ze vind alles voor je terug en onthoudt wanneer je welke afspraken hebt. Beter dan je eigen agenda.
   
 10. Ze weet bij elke foto uit het fotoboek wel een gênant verhaal te vertellen. Bedankt mam!  

 

Elke tweede zondag in mei is het moederdag. Dit is de dag waarop we alle moeders extra in het zonnetje zetten. Opzoek naar het perfecte cadeau voor een supermoeder? De allerliefste moeders geef je voor Moederdag haar eigen Moederdagboek of Het Moeder & Dochterboek cadeau. Een fotoboek vol leuke vragen en foto’s van jou en je moeder. Of trommel de hele familie bij elkaar en bundel moeders recepten samen tot één groot Kookboek

Speciaal voor moederdag krijg je 15% korting op Het Moederdagboek Het Moeder & Dochterboek of
Mijn/ons Kookboek

Klik hier om de boeken te bekijken.