Je moeder, degene die onvoorwaardelijk voor je klaar staat. Dag en nacht, jaar in jaar uit. Zij verdient het om minimaal eens per jaar extra in het zonnetje gezet te worden. Op moederdag!

Moederdag bestaat al meer dan 100 jaar. De moeder van Ann Jarvis bedacht Moederdag als dag vol sociale en vredelievende activiteiten voor de moeders van soldaten die deelnamen aan de oorlog. Ann Jarvis was zo trots op haar moeder, dat ze op haar moeders sterfdag een eerbetoon hield. Daar kwam ze op het idee om voort te zetten waar haar moeder zo hard voor had gewerkt; Moederdag een nationaal erkende feestdag maken.

 

Het lukte Ann vrij snel heel Amerika elke tweede zondag van mei Moederdag te laten vieren. Later volgde vele andere landen. Opmerkelijk is dat niet alle landen die Moederdag vieren, dit op de tweede zondag van mei doen. Iedere maand is het wel ergens op de wereld moederdag. 

 

Wij vinden dat iedere moeder bijzonder is op haar eigen manier. Staat ze altijd voor jou klaar, maakt ze iedere dag de lekkerste boterhammetjes of kunnen jullie altijd lachen samen? De boeken van Belmondo zijn het perfecte cadeau om duidelijk te maken wat jouw moeder bijzonder maakt.

 

Speciaal voor Moederdag krijg je 15% korting op het Moederdagboek, Dochterboek of Kookboek. Klik hier om de boeken te bekijken.

Want geef toe, deze boeken zijn een stuk unieker én persoonlijker dan het gebruikelijke bosje bloemen, chocola of duur keukenapparatuur ;). Laat je moeder verrassen!