Maak je dit jaar een kalkoen of zalm, of ga je voor een compleet vegetarisch kerstmenu? Begin je het diner met een amuse en misschien een heerlijke spoom tussendoor? En hoe sluit je af? Met een trifle, mousse of bavarois? Samen smullen van allerlei zelfgemaakte hapjes en gerechten is echt genieten en is onlosmakelijk verbonden met Kerst. Wil je de lekkerste recepten voor altijd bewaren? Zet ze in je eigen Kookboek.

Samen Ons Kookboek maken

Wil je liever met je hele familie jullie kookboek maken? Geen probleem! Verzamel al jullie Kersttoppers en plaats jullie eigen foto’s in het receptenboek. In Ons kookboek kun je al je favoriete recepten en handige kooktips kwijt. Er is ook ruimte om een anekdote of herinnering bij te plaatsen. Maak dit boek zo dik en met zoveel mensen als je wilt. Leuk om samen met je moeder, dochter of oma te maken. Zin om samen aan de slag te gaan? Kijk snel verder.

Origineel Kerstcadeau

Je kunt ook je speciale Kerstkookboek cadeau doen. Kerst staat namelijk voor gezelligheid, samen lekker eten én een cadeautje onder de boom. Wil jij dit jaar een origineel cadeau geven? Geen stress! Wat dacht je ervan om alle bijzondere recepten, van jou, je moeder of oma, eens vast te leggen in je eigen persoonlijke Kerstkookboek? Zo heb je een echt uniek en persoonlijk cadeau voor onder de boom. En heb je voor altijd een mooie herinnering aan de Kerst van 2017!