Het vinden van de gaafste kerstcadeaus voor je (klein)kind, neefje of nichtje kan een behoorlijke taak zijn. De keuze is gigantisch, de cadeaugidsen liggen al in oktober op de mat. En dan heb je ook nog te maken met trends, zoals Frozen of Cars. Wil jij je kind voor een van zijn eerste kerstfeesten juist een bijzonder kerstcadeau geven?

Geef met kerst een voorleesboekje cadeau

Naast met Lego en knuffels spelen, vinden kinderen het ook heel leuk om voorgelezen te worden. Belmondo.nl heeft samen met Zwitsal een persoonlijk Voorleesboekje ontwikkeld, waarin jouw kindje met Kleintje op avontuur gaat in de dierentuin. Vul de naam van het kindje in, voeg de foto toe, en je hebt een eigen voorleesboekje met jouw kindje in de hoofdrol! Kinderen worden erg enthousiast als ze hun eigen naam en gezichtje terugzien in dit voorleesboekje. De heldere kleuren zullen de aandacht van je kind vragen en de hersenen stimuleren tijdens het voorlezen.

Schattige fotoboeken om te lezen en bewaren

Fotoboeken zijn een kerstgeschenk dat je altijd kan bewaren. Op Belmondo.nl kan je speciale fotoboeken maken voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje. De fotoboeken zijn vormgegeven met leuke plaatjes en versieringen. Door de voorgedrukte vragen leg je gemakkelijk het verhaal van jouw kind vast. Leg deze Kerstmis een Babyboek onder de boom, met de verhalen van zijn of haar eerste jaar. Of maak een (ver)jaarboek met alle dingen die jouw kind dit jaar heeft meegemaakt en geleerd. Perfect om leuke herinneringen op te halen en lieve verhalen te vertellen aan je kindje.

Als je voor 14 december bestelt, heb je het fotoboek cadeau voor jouw kind met Kerstmis in huis. Kerst is een tijd van samenzijn en herinneren. Met deze kerstcadeaus maak je voor jouw kind er echt iets bijzonders van!