Als klas maak je veel mee samen en zie je elkaar elke dag. Na groep 8 gaat iedereen een andere kant op, maar jullie zullen de leuke klas nooit vergeten. Wij zijn lang bezig geweest met een afscheidscadeau en eindelijk is het zo ver; kinderen, juffen en meesters kunnen nu samen een uniek Groep 8 boek maken!

Hoe leuk is het om alle onvergetelijke momenten van de basisschooltijd vast te leggen in een boek? Zet er bijvoorbeeld de foto’s van de bonte avond van kamp in en de rare uitspraken van die ene meester! Beantwoord de gekste vragen over elkaar en wie weet ontdek je nog wel iets dat je niet wist! Bijvoorbeeld dat jouw juf verslaafd is aan snoepjes, of dat jouw vriendinnetje een leuke jongen mee zou nemen naar een onbewoond eiland; wie had dat ooit gedacht?!

Het samen maken is precies wat het Groep 8 boek van Belmondo zo speciaal maakt vergeleken met andere afscheidscadeaus. Iedereen uit de klas krijgt een aantal eigen pagina’s en plaatst daar de meest opvallende, gekke, vrolijke en leuke momenten van de basisschool in. Zo maak je samen met de hele klas een boek dat jullie voor altijd kunnen bewaren. Zo vergeet je jouw klasgenootjes nooit meer.

Bij Belmondo gaat dat super makkelijk. Eén iemand maakt een boek aan en nodigt daarna alle klasgenoten uit. Daarna kan iedereen zelf het boek bewerken wanneer zij willen, vanaf hun eigen computer. Het boek wordt geprint met een mooie kaft. Leuk om meteen te lezen, maar ook om weer te zien als iedereen ouder is.

Het is al weer bijna het einde van het schooljaar, dus het perfecte moment om jullie Groep 8 boek te maken ter herinnering! Gebruik de kortingscode groep82015 en krijg een unieke introductiekorting van 40% op jullie bestelling.

En we hebben nog een verrassing voor de juffen en meesters: voor jullie is er ook een speciaal boek dat samen gemaakt kan worden, namelijk het Collegaboek. Waar wacht je nog op?!

 

g8cover