Wie heeft er nu geen cadeau-idee nodig voor Kerstmis? Het hoeven niet altijd maar handschoenen, sloffen of parfums te zijn. Hier onze tips voor originele kerstcadeaus voor familie en vrienden!

Het plezier van cadeaus geven, zit hem niet alleen in het kopen maar juist ook in het maken. Jouw cadeau wordt nog bijzonderder als je het zelf maakt en er liefde en aandacht aan besteedt. Een zelfgemaakt fotoboek is de perfecte manier om jouw herinneringen te delen met een ander.

Een bijzonder kerstcadeau

Bij Belmondo.nl maak je gepersonaliseerde cadeaus voor jouw geliefde, familie of vrienden. De fotoboeken zijn beschikbaar in vele thema’s, voor iedereen is er wel een persoonlijk kerstcadeau te vinden. Leg voor je zus een eigen Zussenboek onder de kerstboom. Als cadeau voor je moeder kan je een zelf gemaakt Kookboek geven, met bijvoorbeeld kerstrecepten erin. Voor opa en oma leg je de hele familiestamboom vast in een Familieboek.

Iedereen heeft het druk tijdens de feestdagen, maar de boeken van Belmondo.nl zijn in handomdraai te maken. Voeg foto’s toe, beantwoord de persoonlijke vragen en je hebt een bijzonder en origineel kerstcadeau.

Als je voor 14 december bestelt, heb je je fotoboek met Kerst in huis. We wensen je veel maak- & geefplezier!