Belmondo Festivalboek

Uitgeput lig je op de bank na te genieten van het mooiste festival ooit. Via de mail stromen de foto’s van je vrienden binnen, terwijl je langzaam in slaap suft. Nog even heerlijk dromen over dat ene fijne optreden, het biertje in de zon of het springen bij het slotakkoord. Gelukkig hoeft het niet bij dromen te blijven, want Belmondo.nl lanceert Het Festivalboek! Hierin kun jij je beste festivalmomenten opslaan. En dankzij de vragen zie je niets over het hoofd. 

Festivals
Ze worden almaar groter en groter: festivals waar je je muziekhelden live kunt zien optreden. Jaarlijks staan duizenden mensen in de virtuele wachtrij om kaartjes te bemachtigen voor hun evenement van het jaar. Zo vlogen dit jaar de 55.000 tickets van Lowlands binnen drie kwartier over de toonbank, meer dan een uur sneller dan het jaar ervoor. Niet snel genoeg? Tommorowland verkocht dit jaar het dubbele aantal kaartjes in een half uur!

Je mooiste optreden(s)
Eenmaal oog in oog met je favoriete artiest maak je natuurlijk foto’s. En wat is er nu mooier dan al je optredens in één boek verzamelen? Met Belmondo.nl kan het. Voeg foto’s toe en beantwoord festivalvragen als ‘Dit was het hoogtepunt’, ‘Dit was hét festivaldrankje’ en ‘Hier gaan we volgend jaar naar toe’. Zo heb je binnen 30 minuten je eigen boek af, dat vervolgens binnen 3 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd. Al vanaf € 12,50.

Samen je boek maken
Met vrienden naar het festival geweest? Geen probleem: ieder boek van Belmondo.nl kun je samen met zo veel mensen maken als je wilt. Nodig ze uit en iedereen kan via de website eigen foto’s en verhalen toevoegen.

 

Contactgegevens voor pers