tvworkshop

Zie je het al voor je: jouw collega’s die een optreden geven als Britney Spears met haar dance crew, gekke typetjes na doen tijdens de opname van een soap of als gevangenen proberen te ontsnappen uit een kamer. Leer jouw collega’s, tijdens de workshops van TVWorkshop, op een heel andere manier kennen.

Verder lezen


Geplaatst in Tips boek maken door: Lucie ter Brake op

Anti-winterdip tips!

Het is winter: de dagen zijn korter, de dagen zijn donkerder, de tempratuur ligt later, droge lippen, tekort aan vitamine D, de dikke kleren mogen weer uit de kast en je kunt moeilijk wakker worden 's ochtends. Iedereen herkent het wel. Men klaagt over de ellendige winter en verlangt naar het mooie lente weer. Wij helpen je uit deze winterdip! 

Verder lezen


Geplaatst in Tips boek maken door: Marlijn de Vries op

Kerst cadeaubon

Elk jaar is het weer een terugkomend dilemma: het kerstpakket. Hoe kun je ervoor zorgen dat je een kerstgeschenk geeft dat iedereen leuk vindt? Persoonlijk is? en uniek?

Belmondo heeft speciaal voor het kerstpakket of voor onder de kerstboom cadeaubonnen. Met een cadeaubon kunnen uw medewerkers, vrienden of familie zelf kiezen wat zij als kerstgeschenk willen hebben.

Verder lezen


Geplaatst in Tips boek maken door: Marlijn de Vries op

Kerstboom recepten

Kerst vier je met een kerstboom. De meeste Nederlanders geven gelukkig nog steeds hun voorkeur aan een echte boom. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Want behalve dat hij sfeer brengt en lekker ruikt, heeft de echte kerstboom nog veel meer te bieden.

Van de naalden, die rijk zijn aan vitamine C, kun je kalmerende thee en verlichtende hoestdrank maken. De dennentakjes kun je in salades verwerken en je kunt er zelfs gezondheidsbier en dennenappellikeur van brouwen. Ook is crème op basis van den goed tegen gewrichtspijn. En dennenolie is het niet alleen ontspannend in bad, het helpt tevens tegen verstopte luchtwegen.

Om jullie op weg te helpen de kerstboom dit jaar optimaal te benutten hebben we een paar kerstboomrecepten voor jullie op een rijtje gezet.

Verder lezen


Geplaatst in Tips boek maken door: Rosanne Smit op

Wil je aan de slag met een eigen boek op Belmondo.nl, maar heb je vragen over sommige functies van de website? Bekijk dan de hulpvideo. In 2,5 minuut laten wij je zien wat je allemaal in je boek kunt aanpassen, en vooral hoe je dat kunt doen!

Verder lezen


Geplaatst in Tips boek maken door: Jorieke van der Geest op

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief vol unieke tips en nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief