My Career Notes

Amsterdam, 5 november 2014- Uit recent onderzoek (okt. 2014) van Rijkswaterstaat blijkt dat meer dan 60% van de mensen op de werkvloer last heeft van spanningen en werkstress. Wat leidt tot een afname van je productiviteit van meer dan 70%. Geen verrassing dus dat mensen hierdoor het overzicht kwijtraken. Heb jij grip op je werk en op je loopbaan? Het geheel vernieuwde boek My Career Notes helpt je om overzicht te krijgen in je carrière en op die manier je succesfactor te verhogen en je stressniveau te verlagen.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Marlijn de Vries op

Cadeautjes voor het leven

Amsterdam, 26 maart 2014 –  Heb jij je moeder onlangs nog verteld hoe belangrijk ze voor je is? Of tegen je vader gezegd wat je allemaal nog met hem wil doen? Misschien heb je het al wel eens laten weten, maar nu kan je met Belmondo.nl alle mooie woorden ook voor ze vastleggen in Het Moederdagboek en Het Vaderdagboek. Het hele jaar door een geweldig cadeau, maar ook heel speciaal om aankomende Moederdag 21 mei en Vaderdag 15 juni te geven. 

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Hieke van der Molen op

Amsterdam, 6 februari 2014 – Enkele maanden na je geweldige wintersportvakantie. Je klikt naar je foto’s op je computer en ja hoor, daar staart het onberoerde mapje ‘Wintersport Sankt Anton’ je triest aan. De foto’s halen nog wat vage herinneringen op, maar de mooie verhalen ben je al helemaal vergeten. Herkenbaar? Belmondo.nl introduceert Ons Wintersportboek, jullie persoonlijke dag-, foto- en reisboek in één. En, dankzij de handige vragen ben je binnen een half uur klaar. 

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Rosanne Smit op

Zussenboek pagina

Amsterdam, 7 november 2013 –  Er zijn maar weinig mensen ter wereld die jou beter kennen dan zij. En hoewel je haar vroeger ongetwijfeld wel eens een klein beetje achter het behang kon plakken, nu kan je echt niet meer zonder haar: je zus. Je kunt met haar lachen en zingen, dansen, huilen en praten. Jullie begrijpen elkaar. Een band die er altijd is geweest en nooit zal verdwijnen. 

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Rosanne Smit op

Familieboek pagina

Amsterdam, 15 oktober 2013 - Nog even en het is weer december. Dé tijd om met je familie te zijn. Tijd om rustig bij te praten. Maar wordt het niet ook eens tijd jullie verhalen vast te leggen? Want iedere familie heeft een verhaal. En die zijn het bewaren waard. Het kan, met Het Familieboek van Belmondo.nl. Waardevol voor jezelf of als cadeau tijdens de feestdagen.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Rosanne Smit op

Belmondo Festivalboek

Uitgeput lig je op de bank na te genieten van het mooiste festival ooit. Via de mail stromen de foto’s van je vrienden binnen, terwijl je langzaam in slaap suft. Nog even heerlijk dromen over dat ene fijne optreden, het biertje in de zon of het springen bij het slotakkoord. Gelukkig hoeft het niet bij dromen te blijven, want Belmondo.nl lanceert Het Festivalboek! Hierin kun jij je beste festivalmomenten opslaan. En dankzij de vragen zie je niets over het hoofd. 

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Persberichten door: Christian Makelaar op

Amsterdam, 28 augustus 2013 – Voorjaar 2014: de nieuwe vakantie is geboekt. Je klikt nog even naar je foto’s op je computer en ja hoor, daar staart het onberoerde mapje ‘Vakantie 2013’ triest aan. De foto’s halen nog wat vage herinneringen op, maar de mooie verhalen ben je al helemaal vergeten. Klinkt dit bekend? Belmondo.nl introduceert een nieuwe reeks boeken voor al je vakantieverhalen: Het Vakantieboek, Het Frankrijkboek, Het Italiëboek en Het Spanjeboek. Deze vakantieboeken van Belmondo.nl zijn je persoonlijke reisdagboek en fotoboek in één. En, dankzij de handige vragen ben je binnen een half uur klaar. 

 

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Jorieke van der Geest op


Lekker eten en goede recepten zijn er om gedeeld te worden. Wil je de beste familierecepten verzamelen voor je (klein)kind dat op kamers gaat? Lijkt het je leuk om alle succesrecepten van je vrienden of je kookclub te bundelen? Of wil je gewoon al je eigen favoriete recepten in je persoonlijke kookboek bewaren? Met de kookboeken van Belmondo.nl maak je alleen of samen met familie of vrienden je eigen kookboek.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Jorieke van der Geest op

Printing on demand, persoonlijke ontwikkeling en social bookmaking gebundeld
Stilstand is achteruitgang, dus houd je leercurve zo stijl mogelijk en blijf ontwikkelen. Met de zakelijke boeken van Belmondo.nl haal je meer uit je persoonlijke carrière en uit de teamprestaties op de werkvloer. In Het Carrièreboek en Het Teambuildingboek werk je alleen of samen met je hele team online aan een boek, dat je vervolgens na bestellen thuis of op kantoor bezorgd krijgt. Het Collegaboek is het ideale cadeau voor jullie jarige of vertrekkende collega.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Jorieke van der Geest op

Bewaar alle teamverhalen van het afgelopen seizoen

Veel sportseizoenen lopen al weer ten einde. Om alle teamsporters van Nederland het seizoen in stijl af te laten sluiten, lanceert Belmondo.nl een serie Teamboeken. Hiermee maak je samen met je hele hockey-, voetbal- of ander sportteam een verzamelboek van jullie mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen. Daarnaast leer je je teamgenoten nóg beter kennen dankzij diverse sportgerelateerde vragen.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Jorieke van der Geest op


Iedereen heeft een verhaal. En velen daarvan zijn het vertellen waard. Uitgeverij Belmondo Books introduceert daarom met www.belmondo.nl een website waarmee mensen hun verhaal kunnen bewaren. Met voorgedrukte vragen helpt Belmondo mensen een boek samen te stellen. Voor zichzelf, of als cadeau aan iemand met wie zij veel delen. Alleen te maken of samen met anderen.

Verder lezen


Geplaatst in Persberichten door: Jorieke van der Geest op

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief vol unieke tips en nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief