Maak je dit jaar een kalkoen of zalm, of ga je voor een compleet vegetarisch kerstmenu? Begin je het diner met een amuse en misschien een heerlijke spoom tussendoor? En hoe sluit je af? Met een trifle, mousse of bavarois? Samen smullen van allerlei zelfgemaakte hapjes en gerechten is echt genieten en is onlosmakelijk verbonden met Kerst. Wil je de lekkerste recepten voor altijd bewaren? Zet ze in je eigen Kookboek.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Cadeautips door: Roxanne Morrison op

Header moederdag

Eerlijk is eerlijk, je moeder is een geweldige vrouw. Ze helpt je met het huishouden, ze troost je als het even niet mee zit, ze kent je door en door en geeft betere adviezen dan wie dan ook. We kunnen niet zonder haar en daarom dit lijstje van 10 redenen (van de miljoenen natuurlijk) waarom jouw moeder een echt supermoeder is! 

Verder lezen


Geplaatst in Cadeautips door: Mireille Egberts op

Persoonlijk Valentijnsdag cadeau

Wat geef jij jouw grote liefde dit jaar voor Valentijnsdag cadeau?
Zoek je een cadeau voor een nieuwe liefde of voor een jarenlange relatie?

Verder lezen


Geplaatst in Cadeautips door: Koen Van Schaik op

We houden allemaal van mooi versierde pakjes krijgen, bijna zoveel als het cadeau zelf. Deze blog geeft je leuke ideeën hoe je je cadeau kan inpakken. Handig voor kerst, verjaardagen of Valentijnsdag.

Hieronder 10 creatieve ideeën om je cadeauverpakking net zo bijzonder te maken als het cadeautje zelf. Versier m.b.v. papier, dennenappels, lint, stempels, haarelastiekjes, een springtouw, oude ansichtkaart, verf of zelfs tijdschriftbladzijdes.

Verder lezen


Geplaatst in Cadeautips door: Koen Van Schaik op

In de nieuwsbrief van november stond de oproep om je favoriete recept in te sturen. Hiermee kon je een eigen Belmondo Kookboek winnen! Veel favoriete recepten zijn ingezonden, maar Chantal heeft gewonnen met haar bereiding van een prachtig Roemeens gerecht.

Verder lezen


Geplaatst in Cadeautips door: Koen Van Schaik op

Het vinden van de gaafste kerstcadeaus voor je (klein)kind, neefje of nichtje kan een behoorlijke taak zijn. De keuze is gigantisch, de cadeaugidsen liggen al in oktober op de mat. En dan heb je ook nog te maken met trends, zoals Frozen of Cars. Wil jij je kind voor een van zijn eerste kerstfeesten juist een bijzonder kerstcadeau geven?

Verder lezen


Geplaatst in Cadeautips door: Koen Van Schaik op

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief vol unieke tips en nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief