Witte bergen, verkleumen in de stoeltjeslift, een verwarmende lunch en aan het einde van de rit start dan eindelijk de après-ski. Wintervakantie is vaak van korte duur maar wat is het heerlijk. Of je nu gaat skiën, langlaufen of snowboarden, bewegen in de sneeuw is echt genieten. Waar vier je de wintervakantie?

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Roxanne Morrison op

Maak je dit jaar een kalkoen of zalm, of ga je voor een compleet vegetarisch kerstmenu? Begin je het diner met een amuse en misschien een heerlijke spoom tussendoor? En hoe sluit je af? Met een trifle, mousse of bavarois? Samen smullen van allerlei zelfgemaakte hapjes en gerechten is echt genieten en is onlosmakelijk verbonden met Kerst. Wil je de lekkerste recepten voor altijd bewaren? Zet ze in je eigen Kookboek.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Cadeautips door: Roxanne Morrison op

Trouwboek covers

Trouwen is een belangrijk moment in het leven van de bruid en bruidegom. Het is dé dag waar alles om hen draait en waarop geproost gaat worden op de liefde in het bijzijn van vrienden en familie. Voordat het tijd is om in het huwelijksbootje te treden gaat het echtpaar een leuke tijd tegemoet. Van het beruchte vrijgezellenfeest tot aan het jawoord, dit zijn momenten die je voor altijd wilt koesteren. Leg al je belangrijkste herinneringen van het huwelijk vast in het Trouwboek Gastenboek en Vrijgezellenboek van Belmondo.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Mireille Egberts op

Magische kerstrecepten

Kerst, het magische feest van de winter staat voor de deur. Kerst betekent tijd voor elkaar, tijd om lekker te koken en tijd om heerlijk samen te dineren. Wat maakt jullie kerstdiner zo magisch? Met deze kerstrecepten en tips zorg je voor een fantastisch kerstdiner.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Belmondo boeken voor een origineel en persoonlijk cadeau

Wil jij graag iemand een origineel cadeau geven? Maak een persoonlijk boek! 

Bewaar je of jullie verhaal bijvoorbeeld in Het Zussenboek, Vriendenboek, Familieboek of in een van onze andere boeken

"Wie van zijn herinneringen geniet, leeft tweemaal"

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Meest populaire sport

Heel veel mensen vinden in sport een leuke manier van vrije tijdsbesteding. Sport brengt mensen samen. Er bestaan meer dan 250 sporten op de wereld. Maar welke sporten zijn het populairst?

Dit is de top 5 meest populaire sporten in de wereld! Zit jouw sport er ook bij?

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Bewaar jullie verhaal in het Trouwboek

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie zijn al volop bezig met het plannen van de bruiloft. Een spannende en drukke periode. De bruiloft, de dag dat jullie elkaar voor altijd trouw beloven, zal uiteraard ook vastgelegd worden. Trouwen is een grote mijlpaal in je leven en die herinneringen willen jullie bewaren.

Hoe leg je zo’n memorabele dag vast?

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Cadeau voor mama

Een cadeau voor mama is niet altijd eenvoudig als het lijkt. Dat ene luchtje heb je al zo vaak gegeven en een bos bloemen is niet origineel meer. Verras je moeder met een van de gepersonaliseerde boeken van Belmondo. Waarin je jullie verhaal vertelt en jullie herinneringen samen vastlegt. Vertel je moeder ook waarom zij zo bijzonder is.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Sintmaarten staat straks weer voor de deur, Sinterklaas is al onderweg met zijn pieten op de stoomboot en er zijn al kerstbomen in overvloed. De donkere dagen komen er weer aan. Een gure wind waait door de bomen, maar wij brengen de warme wintergloed alvast bij jullie in huis.

Wij hebben voor jullie een paar tips en recepten op een rijtje gezet voor de optimale wintersfeer.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Marlijn de Vries op

Is je kind bijna jarig? En heb je geen idee wat je dit jaar weer aan moet met versiering, traktaties, spelletjes en cadeaus? Wij geven je een aantal tips voor een succesvol- en betaalbaar kinderfeestje in een zomers tintje. Elke verjaardag is er tenslotte één om nooit te vergeten!

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Nieuws door: Hieke van der Molen op

vrouw geniet van taartEen lekker chocolaatje uitkiezen in de supermarkt kan tegenwoordig wel even duren. Er is zó veel keuze. Van elk moment van de dag is wel een chocolademomentje te maken. Chocopuffs als ontbijt, een chocoladekoekje bij de koffie, hagelslag tijdens de lunch en het diner afsluiten met een chocoladeijsje. Je zou er haast verslaafd aan raken.

 Gelukkig gaat dat niet zo makkelijk. Om verslaafd te raken aan chocola moet je minimaal vijfentwintig kilo pure chocola per dag eten. Dan pas heeft het belangrijkste bestanddeel cacao een verslavende werking. Pure chocolade bevat 75% cacao. En dan te bedenken dat melk chocolade maar 25% cacao bevat. Om tonnetje rond van te worden!

 

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Nieuws door: Rosanne Smit op

Belmondo Festivalboek

Uitgeput lig je op de bank na te genieten van het mooiste festival ooit. Via de mail stromen de foto’s van je vrienden binnen, terwijl je langzaam in slaap suft. Nog even heerlijk dromen over dat ene fijne optreden, het biertje in de zon of het springen bij het slotakkoord. Gelukkig hoeft het niet bij dromen te blijven, want Belmondo.nl lanceert Het Festivalboek! Hierin kun jij je beste festivalmomenten opslaan. En dankzij de vragen zie je niets over het hoofd. 

Verder lezen


Geplaatst in Boeken Persberichten door: Christian Makelaar op

Teambuilding wordt vaak gedaan in de vorm van een sportief uitje. Samen raften, paintballen of over touwen klauteren, met als doel: samenwerken en elkaar beter leren kennen. Maar dat laatste gebeurt niet vanzelfsprekend tijdens de activiteit. Laat staan dat het héle team elkaar beter leert kennen. Wij hebben hier (natuurlijk geheel in onze Belmondo-stijl) iets op bedacht. Het Teambuildingboek.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Jorieke van der Geest op

hockeyboek

Scheenbeschermers en stick kunnen bijna weer de kast in. Het hockeyseizoen van 2012-2013 loopt al weer ten einde. Blijf je wel een beetje in conditie?

Om alle hockeyers van Nederland het seizoen in stijl af te laten sluiten, hebben wij ‘Het Hockeyboek’ gemaakt. Hiermee maak je samen met je hockeyteam een verzamelboek van jullie mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen en leer je je teamgenoten nóg beter kennen.

Verder lezen


Geplaatst in Boeken door: Jorieke van der Geest op

Altijd op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief vol unieke tips en nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief