Een cadeau voor mama is niet altijd eenvoudig als het lijkt. Dat ene luchtje heb je al zo vaak gegeven en een bos bloemen is niet origineel meer. Verras je moeder met een van de gepersonaliseerde boeken van Belmondo. Waarin je jullie verhaal vertelt en jullie herinneringen samen vastlegt.

Het moederdagboek

Het Moederdagboek kun je als cadeau geven voor moederdag, maar dit is niet per se aan moederdag zelf gekoppeld. Vertel haar waarom jullie op elkaar lijken, dingen die je nog graag met je moeder zou willen ondernemen, welke momenten heel bijzonder waren samen. Vertel ook wat jouw moeder zo bijzonder maakt. Wil jij ook een Moederdagboek maken? Kijk hier verder.

Het dochterboek

Het Dochterboek maak je als dochter voor je moeder. Hierin beantwoord je wederom speciale vragen voor je moeder. Vertel over toen je nog thuis woonde, welke familievakantie je over zou doen en welke gebeurtenissen grote invloed op jullie hebben gehad. Wil jij ook een dochterboek maken? Kijk hier verder.

Het kookboek

Houd jouw moeder van lekker koken? Voor- hoofd- en na- en bijgerechten: bewaar al jouw moeders keukengeheimen in haar eigen Kookboek. In het Kookboek is er ruimte om al je moeders recepten te plaatsen. Laat weten wat jouw of je moeders favoriete keuken is. Ook staan er handige keukentips in het boek. Bijvoorbeeld hoe je het lekkerste een biefstuk kunt bakken of hoe je een vlam in de pan zet.  Wil jij ook een kookboek maken voor jouw moeder? Kijk hier verder.

Drie unieke en persoonlijke boeken, verras je moeder nu met haar eigen boek cadeau! Welke zou jij geven?

Verras je moeder met een persoonlijk boek!