Gaat die ene fijne collega straks weg en zijn jullie op zoek naar het perfecte afscheidscadeau? Het lijkt een eeuwenoud dilemma, wat geef je iemand waar je zo lang mee samen hebt gewerkt nou als cadeau? Je wilt iets speciaals geven en het liefst met z’n allen, maar het moet wel persoonlijk zijn. Bloemen zijn altijd leuk maar die zijn straks vergaan. Dat ene kookboek waar diegene het altijd over heeft kan ook maar is minder persoonlijk. Als je iemand een echt bijzonder en persoonlijk afscheidscadeau wilt geven, denk dan eens aan Het Collegaboek.

Samen een cadeau maken

Het mooie aan Het Collegaboek is dat je het cadeau samen maakt. Op deze manier werk je ook nog aan teambuilding. Het is nooit leuk als een van jullie besluit te vetrekken, je gunt diegene een nieuwe stap maar het is soms ook gewoon jammer. Als je samen aan een mooi afscheidscadeau voor die collega werkt dan heb je ook het gevoel dat je echt een team, een eenheid vormt. En straks, als jullie na het afscheid weer samen aan de slag gaan merk je dat je echt een team bent dat er hoe dan ook weer tegenaan gaat!

Herinneringen voor altijd vastleggen

Het lijkt haast wel het perfecte afscheidscadeau, Het Collegaboek. Je kunt zoveel foto’s kwijt als je wilt, van teamuitjes, Kerst op kantoor en andere belangrijke momenten die jullie samen hebben beleefd. Hoe groot of klein het team ook is, iedere collega kan op zijn eigen pagina een persoonlijk verhaaltje schrijven, grappige vragen beantwoorden en herinneringen delen. Maak het extra persoonlijk door een foto van jezelf te plaatsen bij jouw pagina dan weet je zeker dat je nooit wordt vergeten!

Weet je nog die ene keer…

Onderschat ook de voorpret bij het maken van Het Collegaboek niet. Veel toffe momenten ben je misschien al vergeten maar die komen geheid weer terug bij het invullen en vormgeven.
De collega die weggaat zal oprecht blij zijn met de moeite en tijd die jullie in het boek hebben gestopt. De reactie op het gezicht is alle moeite waard!

Origineel afscheidscadeau

Het maken van Het Collegaboek is heel eenvoudig, bekijk hier hoe het werkt. Om je op weg te helpen staan er in elk boek vragen en ideeën om je op weg te helpen. Bijvoorbeeld, wat was je beste actie ooit? Of, dit neem je mee naar onbewoond eiland: M&M’s! Zo kom je weer op nieuwe ideeën, dingen om over na te denken, en voorvallen die je al bijna was vergeten. Veel plezier!

Het Collegaboek is ook een origineel cadeau voor jullie jarige of jubilerende collega.