Wall of Fame - Belmondo.nl

Wil jij ook op onze Wall of Fame? Wij zoeken foto's van onze klanten en bezoekers die wij op onze Wall of Fame plaatsen. Lees snel verder om te zien wat jij kunt winnen!

Wil je ook op onze Wall of Fame?

Wat we zoeken:

Foto’s van jou en je familie, vrienden of collega’s. Foto’s die passen bij onze boeken. Dus bijvoorbeeld vakantiefoto’s, familiefoto’s, een etentje met vrienden, op pad met vriendinnen, jij samen met je vader of moeder, jij en je kind of kleinkind, jij en je zus, etc!

Stuur zelf een foto in

 Waar we de foto’s voor gebruiken

De foto(‘s) die je instuurt gebruiken wij om onze ‘Walls Of Fame’ te vullen. Zie het voorbeeldje hieronder. Op iedere boekpagina plaatsen we een aantal foto’s van onze websitebezoekers en klanten.

Zussenboek Wall of Fame

Wat heb jij er aan

Naast het feit dat je ons heel erg helpt…iedereen die een foto instuurt krijgt van ons een code voor een korting van 10% op een boek naar keuze (geldt alleen niet voor Cadeaubonnen). Daarnaast verloten we iedere maand onder alle inzenders 3 cadeaubonnen van € 20.

Goed om te weten

Indien we je foto plaatsen: jij hebt de regie. Als je hem niet meer op de site wilt hebben halen we je foto weg

  • We vermelden geen achternamen bij de foto
  • Per deelnemer mag je maximaal 5 foto’s insturen
  • Door de foto op te sturen geef jij en eventuele andere mensen op de foto ons het recht de foto op de website te mogen gebruiken
  • We zullen je foto’s en/of gegevens op geen enkele manier voor andere doeleinden gebruiken dan hierboven besproken.

De boekenpagina's van Belmondo

Dit zijn alle boeken(pagina's) van belmondo:

Het CarrièreboekHet CollegaboekHet BabyboekHet FamilieboekHet HockeyboekHet MoederboekHet MoederdagboekHet MamaboekjeHet VaderboekHet VaderdagboekHet PapaboekjeHet OpaboekjeHet OpaboekHet OmaboekHet OmaboekjeHet Verjaardagsboek voor kinderenHet teamboekHet VoetbalboekHet TeambuildingboekHet VakantieboekHet WintersportboekHet SpanjeboekHet FrankrijkboekHet ItaliëboekHet VriendinnenboekHet VriendenboekMijn KookboekHet DochterboekHet ZussenboekHet FestivalboekHet LiefdesboekHet vragenboek en Het Trouwboek

Stuur zelf een foto in