Valentijn

14 februari, Valentijnsdag is de dag dat jij anoniem je liefde kan verklaren aan iemand. Valentijnsdag werd uitgeroepen door Paus Gelasius in 496 na Chr. In de tussentijd is Valentijn ook het liefdesfeest voor stelletjes geworden.

Belmondo geeft een aantal Valentijn tips, zodat jij en je geliefde optimaal kunnen genieten van elkaar!

Liefde gaat door de maag

Natuurlijk kun je de dag niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt. Liefde gaat nou eenmaal door de maag! Maak voor jouw geliefde een heerlijk ontbijt op bed. Wonen jullie niet samen? Breng dan je zelfgemaakte ontbijtje langs bij je geliefde.

Hoe maak je een origineel liefdes ontbijt? Of kijk hier.

  • Haal of bak lekkere croissantjes en pistoletjes
  • Snijd de boterhammen in hartjesvorm
  • Toast een boterham en besmeer de boterham met jam in een hartjesvorm
  • Serveer vers geperste jus d’orange met een kopje koffie of thee
  • Snijd fruit in leuke hartjesvormen, bijvoorbeeld aardbeien
  • Lekkere verse yoghurt met muesli in een bakje met rode vruchten.

Jouw liefdes recepten in een kookboek cadeau

Voor-, hoofd-, na-, en bijgerechten: bewaar al jullie keukengeheimen. In Het Kookboek is ruimte voor al je favoriete liefdesrecepten en handige kooktips. Maak Het Kookboek hier.

Het Kookboek der liefde

Valentijn uitjes

Hoe leuk is het niet om na een heerlijk ontbijtje samen over het strand te lopen? Weer of geen weer, ook in de kou kan het heel romantisch zijn, dikke jas aan en gaan. Van kletsen samen krijgen jullie het vanzelf warm of jullie warmen daarna natuurlijk op met een lekkere warme chocolademelk.

Een echte musical of theater fan? Verras jouw valentijn met een avondje uit naar een voorstelling of musical. Samen genieten van een mooi toneelstuk of opera en natuurlijk elkaars handje vasthouden!

Zit je iets krapper bij kas? Je kunt jouw valentijn ook uitnodigen voor een romantische avond bij jou thuis. Kook een lekker avondmaal en kleed het gezellig aan met kaarslicht. Wil je het extra romantisch maken? Strooi dan wat rozenblaadjes over de tafel. Zet de muziek zachtjes op de achtergrond aan en een gezellige avond kan beginnen!

Cadeau voor je Valentijn als mooie afsluiter!

Liefde is er om te vieren. Vier het met Het Liefdesboek! Een persoonlijk bewaarboek vol verhalen over jullie 1e maanden, mooie herinneringen en uiteraard jullie toekomstdromen. Leuk om te geven en een origineel cadeau om te krijgen! Maak Het Liefdesboek hier.

Het Liefdesboek voor jouw Valentijn