Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie zijn al volop bezig met het plannen van de bruiloft. Een spannende en drukke periode. De bruiloft, de dag dat jullie elkaar voor altijd trouw beloven, zal uiteraard ook vastgelegd worden. Trouwen is een grote mijlpaal in je leven en die herinneringen willen jullie natuurlijk bewaren. 

Wij gaan trouwen!

Hoe leg je zo’n memorabele dag vast?

Professionele fotograaf

Velen huren een professionele fotograaf in. Zorg ervoor dat jullie een klik hebben met de fotograaf die komt fotograferen. Hij zal de hele dag aanwezig zijn. Wanneer jullie je goed voelen bij een fotograaf, krijgen jullie ook mooiere foto’s. Wanneer jullie een professionele fotograaf gaan kiezen kun je het beste met een paar fotografen een afspraak maken om te kijken wie het beste bij jullie past.

Zodra jullie een fotograaf hebben gekozen, is het wel zo leuk om te vragen of de fotograaf ook gekleed komt als de gasten op jullie bruiloft. Dan valt hij of zij minder op.

Tijdsplanning

Als jullie graag voor de ceremonie of voor het feest foto’s willen laten maken, zorg er dan voor dat jullie ruim een uur van te voren de foto’s laat maken. Zo staan jullie minder gehaast op de foto. Jij hoort bij mij

De planning geldt natuurlijk voor de hele dag. Van welke momenten willen jullie graag foto’s laten maken? Leg het van te voren vast in een ‘draaiboek’ voor de fotograaf. Dan hoeven jullie je nergens zorgen om te maken en de fotograaf houdt alles in de gaten. Pas wel op dat jullie draaiboek niet zes A4tjes lang is. De fotograaf heeft genoeg ervaring en weet hoe zo’n dag in elkaar zit.

Natuurlijke look

Los van de fotomomenten waarop jullie bewust aan het poseren zijn, is het goed om de camera de rest van de dag te vergeten. Het is mooi om jullie echte emoties vast te leggen. Dit zorgt voor een natuurlijke bruiloftslook op jullie trouwfoto’s.

Wegwerpcamera's

Naast een professionele fotograaf is het ook een idee om wegwerpcamera’s neer te leggen in de ruimtes waar jullie bruiloft plaatsvindt. De zelfgemaakte kiekjes van jullie gasten zijn erg leuk om te bewaren. Getrouwd!

Man & vrouw

De mooiste dag van jullie leven is alweer voorbij. Jullie gaan nu door het leven als man en vrouw. Maar… gelukkig hebben jullie de foto’s nog! Niets is leuker dan het herbeleven van jullie dag in jullie eigen trouwboek!

Het trouwboek

Het Trouwboek van Belmondo is een persoonlijk bewaarboek vol verhalen over jullie trouwdag, het aanzoek, de ceremonie, jullie huwelijksreis en toekomstdromen. Vul het boek aan met de foto’s van jullie onvergetelijke dag. Een prachtige tastbare herinnering aan jullie bruiloft.

Het Trouwboek