Kerst vier je samen

Kerst is een liefdesfeest

Kerst is één van de sfeervolste tijden van het jaar. De winkelstraten zijn prachtig versierd. Veel mensen hangen lampjes in hun tuinen. In bijna elk huis staat een kerstboom voor het raam. De kerst van 2014 komt steeds dichterbij. Kerst staat voor liefde en warmte, kerst is een liefdesfeest.

December is een uitstekende maand om samen erop uit te gaan of om vervolgens tegen elkaar aan te kruipen op de bank met een goede kerstfilm.

Amsterdam Light FestivalAmsterdam Light Festival

Trek je jas en handschoenen aan, zet je muts op en ga samen met je partner naar het Amsterdam Light Festival. Van donderdag 27 november tot en met 18 januari kunnen jullie samen genieten van verschillende lichtkunstwerken in de stad. Willen jullie er echt een middag of avondje uit van maken? Boek dan een van de specials, zoals een vaartocht of een afternoon high tea. Of jullie lopen gezellig langs de kerstmarkt op het Damrak en het Beursplein. Allemaal leuke kerstchalets waar je warme chocolademelk of glühwein kunt drinken. 

Knus tegen elkaar aan zitten met 'Pak Van Mijn Hart'Pak van mijn hart

Elk jaar verschijnt er in de bioscoop een nieuwe kerstfilm. Dit jaar kunnen jullie samen genieten van de nieuwe romantische comedy ‘Pak Van Mijn Hart’. In de film runnen de broers Tom en Niek een kledingverhuurbedrijf en een Sinterklaascentrale. Maar wanneer de aantrekkelijke Julia hun familiebedrijf binnenloopt, verandert alles. De film is al in de bioscoop. Een echte najaarsfilm waarbij jullie samen lekker kunnen lachen. Bekijk hier de trailer.

Brr.. Houd elkaar warm tijdens het Ijsbeelden FestivalIjsbeelden Festival Zwolle

Willen jullie de kou opzoeken en elkaar lekker warm houden? Ga dan naar het Ijsbeelden Festival in Zwolle. Deze winter is het thema 'World in motion': allerlei ijsfiguren van vlieg-, vaar-, en voertuigen door de geschiedenis heen. 

Samen de kerstboom optuigen

Niets is romatischer dan samen de kerstboom optuigen. Kerst vier je tenslotte met een kerstboom. De meeste Nederlanders geven gelukkig nog steeds hun voorkeur aan een echte boom. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Want behalve dat hij sfeer brengt en lekker ruikt, heeft de echte kerstboom nog veel meer te bieden... Wil jij hier meer over weten? Lees het hier.

TIP! Vergeet niet om tijdens jullie uitstapjes foto’s te maken.


Verras jouw geliefde met een uniek Liefdesboek cadeau

Verras jouw geliefde met kerst en geef hem of haar Het Liefdesboek cadeau. Een persoonlijk bewaarboek vol verhalen over jullie 1e maanden, mooie herinneringen en uiteraard jullie toekomstdromen. Je kunt in het boek ook de foto’s van jullie uitstapjes plaatsen. 

Het Liefdesboek als verrassing voor Kerst