Teambuilding wordt vaak gedaan in de vorm van een sportief uitje. Samen raften, paintballen of over touwen klauteren, met als doel: samenwerken en elkaar beter leren kennen. Maar dat laatste gebeurt niet vanzelfsprekend tijdens de activiteit. Laat staan dat het héle team elkaar beter leert kennen. Wij hebben hier (natuurlijk geheel in onze Belmondo-stijl) iets op bedacht. Het Teambuildingboek.

Ideaal voor Teambuilding
Met Het Teambuildingboek leer je elkaar pas echt goed kennen. Samen met je hele werkteam, vul je de vragen uit het boek online in. Wat zijn jullie kansen? Wat kan beter? Maar je beschrijft ook wat jij persoonlijk een prettige manier van communiceren vindt. Zo maak je samen een bewaarboek waarin iedereen thuis kan lezen over elkaars do’s en don’ts. Geef het boek vorm in de huisstijl van jullie bedrijf, et voilà: een ideaal instrument voor teambuilding.

Tip
De teamuitjes moeten er natuurlijk zeker wel in blijven! Het is vaak erg gezellig en draagt zeker bij aan het wij-gevoel. Wil jij een teamuitje organiseren zonder uren te zoeken naar geschikte opties? Kijk dan eens op vindjeworkshop.nl voor een handig overzicht van meer dan 200 workshops die je meteen kunt reserveren. Maar sluit het uitje efficiënt af met het gezamenlijke Teamworkboek van Belmondo.nl.

Bekijk het meteen