hockeyboek

Scheenbeschermers en stick kunnen bijna weer de kast in. Het hockeyseizoen van 2012-2013 loopt al weer ten einde. Blijf je wel een beetje in conditie? Om alle hockeyers van Nederland het seizoen in stijl af te laten sluiten, hebben wij ‘Het Hockeyboek’ gemaakt. Hiermee maak je samen met je hockeyteam een verzamelboek van jullie mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen en leer je je teamgenoten nóg beter kennen.

Blik terug
Het einde van het seizoen is toch een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken? Samen met je team deelde je lief en leed op en rond het veld. Prachtige doelpunten, spierpijn en blauwe plekken, grappen en zwaarbevochten overwinningen. Kortom: herinneringen om te bewaren! Met Het Hockeyboek herbeleef je alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen. Maar je werpt ook alvast een blik op de toekomst van het team, en bedenkt wat je allemaal nog samen wilt doen.

Als cadeau of voor het team zelf
Het Hockeyboek kun je met je team als bedankje cadeau doen aan trainers, vrijwilligers of vertrekkende teamleden. Maar je kunt het bewaarboek ook gewoon maken als mooie seizoensafsluiting met je teamgenoten. Ben je junior, senior of veteraan? Het maakt niet uit; het boek is leuk voor elk hockeyteam! 

Probeer het meteen