My Career Notes

Amsterdam, 5 november 2014- Uit recent onderzoek (okt. 2014) van Rijkswaterstaat blijkt dat meer dan 60% van de mensen op de werkvloer last heeft van spanningen en werkstress. Wat leidt tot een afname van je productiviteit van meer dan 70%. Geen verrassing dus dat mensen hierdoor het overzicht kwijtraken. Heb jij grip op je werk en op je loopbaan? Het geheel vernieuwde boek My Career Notes helpt je om overzicht te krijgen in je carrière en op die manier je succesfactor te verhogen en je stressniveau te verlagen.

 We weten allemaal wat er fout gaat in ons werk en hoe het beter moet. En straks bij het begin van het nieuwe jaar zitten we vol met goede voornemens. Helaas doen we er zo weinig mee. Hoe zorg je er nu daadwerkelijk voor dat er ook wat van die goede voornemens terecht komt, dat je briljante ideeën onthoudt, dat je je sterke punten meer ontwikkelt en goede adviezen opvolgt? Kortom, hoe haal je meer uit je werk en uit jezelf? In My Career Notes staat alles om je doelstellingen te bepalen en daadwerkelijk in actie te komen.

250 krachtige tips

My Career Notes is een zakelijk notitieboek met vele voorgedrukte lijstjes om zelf in te vullen, bijvoorbeeld 'Mijn sterke punten', 'Vaardigheden die ik wil ontwikkelen' en 'Must-read managementboeken'. Hierdoor word je je bewuster van je werkzaamheden en bereik je meer. Naast je eigen lijstjes om in te vullen vind je waardevolle quotes, een interview met jezelf, een test om je huidige werk te beoordelen en meer dan 250 krachtige tips over onder andere (time)management, lichaamstaal, mindmappen, onderhandelen, presenteren en social media in je werk.

De kracht van papier

Volgens het toonaangevende zakentijdschrift Forbes is het op papier - en dus niet digitaal - opschrijven van ervaringen, ideeën en ontwikkelingen één van de beste strategieën om meer over jezelf te weten te komen en je toekomstige prestaties aanzienlijk te verbeteren. Met My Career Notes kan het.

Man, vrouw, starter, professional

In welke fase van je werk je je ook bevindt, My Career Notes is voor iedereen een waardevol boek om meer uit jezelf en je werk te halen.

De 2e editie van My Career Notes is sinds 1 november 2014 verkrijgbaar in iedere (online) boekhandel. 

My Career Notes Bestellen

 

My Career Notes | € 14,95 | Belmondo Books | november 2014 | 152 pagina’s | full colour 

verkrijgbaar in iedere boekhandel | www.belmondo.nl/careernotes   

 

Recensie-exemplaar

Voor het aanvragen van een omslag, hoge resolutie binnenwerk, een recensie-exemplaar of een lezersactie kunt u contact opnemen met: Rosanne Smit of Thomas Beekman, telefoon: 020 - 330 75 77 | 06-26044590 of e-mail rosanne.smit@belmondo.nl of thomas.beekman@belmondo.nl.

 

Over Belmondo Books

Met de boeken van Belmondo leg je, met hulp van voorgedrukte vragen en lijstjes, heel makkelijk al je verhalen, ideeën en herinneringen vast. Voor je kind, kleinkind, collega, vriend of vriendin of gewoon voor jezelf. Voor meer informatie zie ook www.belmondo.nl.

Bijlage: uit het voorwoord van My Career Notes

 Denk positief en zie in alles een leermoment, in iedereen een leermeester. Wees open, integer en positief, je zult hiervoor beloond worden. Wees streng voor jezelf en stel jezelf moeilijke vragen. Het antwoord hoeft niet direct te komen, het komt vanzelf. Gun jezelf succes maar ook anderen! Delen aan de voorkant is vermenigvuldigen aan de achterkant. Vraag. Kennis is macht, meer dan ooit. Wie denkt dat kennis duur is, weet niet wat domheid kost. Hoe meer jij weet, hoe verder je komt. Overtuig. The whole world steps aside for the person who knows where he’s going. Maak je geen zorgen om zaken die je niet zelf kunt beïnvloeden. Luister. En bedenk dat praten een middel is, geen doel. Blijf jezelf en creëer je eigen leiderschap. Mijd negatieve mensen, ga om met mensen waar je energie van krijgt. Maak dingen waar: underpromise and overdeliver. Geloof in jezelf. Waardeer ook je imperfecties. En vertrouw op je gezond verstand.

The world is out there. Go for it.

Belmondo Books

 

-Einde bericht-