Jarig! Hiep Hiep Hoera

Er is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat ben jij…

Hoera 1 jaar!

Het eerste levensjaar van jouw dreumes is een heel bijzonder jaar vol met mijlpalen. De ontwikkeling van jouw kind is in een sneltrein aan jullie voorbij gegaan. Van baby in de buik tot kleine dreumes. Nu is bijna de dag aangebroken dat jullie de eerste verjaardag gaan vieren van jullie kindje. De eerste verjaardag is extra speciaal en daarom is het belangrijk om jullie goed voor te bereiden.

Voorbereidingen verjaardag

Jarig zijn...

Jarig zijnKinderen van 1 jaar zullen nog niet veel begrijpen van hun verjaardag. De jarige zal van de visite heel veel aandacht krijgen. Veel kindjes vinden dit heel leuk, maar houdt er rekening mee dat niet alle kinderen dit leuk vinden.

Het leukste van cadeau's is om ze uit te pakken

Ook zal jouw dreumes niet goed het idee van cadeaus krijgen door hebben. Vaak vinden kinderen het papier van het cadeau afscheuren erg leuk om te doen. Tip! Pak zo veel mogelijk cadeautjes apart in, dan heeft je kind extra veel uitpak plezier.

 

Uitgerust taart etenJarig zijn

Ook is het handig om de visite na het middagslaapje uit te nodigen. Jouw kind is extra goed uitgerust om iedereen te ontvangen.

Omdat de eerste verjaardag bijzonder is

Omdat je kind zijn of haar eerste verjaardag nog niet goed zal begrijpen en herinneren kun je deze memorabele dag vastleggen.

Hoe begon de speciale dag? Welke cadeautjes heeft de jarige gekregen? Hoe zag de taart eruit? Wie waren er allemaal op het feestje? Vanaf nu leg je per verjaardag alle mooie taart-, feest- en cadeaumomenten vast in Het Verjaardagboek!

Cadeau 1 jaar

Verjaardagsboeken voor 2 t/m 12 jarige

Als kind kijk je uit naar je verjaardag en de dag erna kijk je alweer uit naar de volgende verjaardag. Ook bereid je je de hele dag voor op cadeautjes uitpakken en taart eten. En natuurlijk komen al je vriendjes en vriendinnetjes op jouw feestje. Het is de hele dag feest! Ook op school of de naschoolse opvang wordt er voor jou gezongen en kaarsjes uitgeblazen. Omdat elke verjaardag bijzonder is, kun je nu de verjaardag van je kinderen vastleggen in de speciale verjaardagsboeken

Verjaardagsboeken

Zomerfeestje?

Is jouw kind in de lente- of zomermaanden jarig? Maak de verjaardag van je kind tot een ware zomerhit! Lees het hier