Verras jullie collega met een CollegaboekJullie collega neemt afscheid… wat jammer! Maak de laatste werkdag van jullie collega onvergetelijk met een origineel Collegaboek cadeau en verras jullie collega.

Collega rituelen

Je collega’s zie je meestal vaker dan je vrienden. Elke ochtend beginnen jullie de dag bij het koffiezetapparaat, waar jullie wel uren kunnen kletsen, elkaar door de eindeloze vergaderingen heen slepen en samen een broodje eten tijdens de lunch. Je bouwt een band met elkaar op.

Afscheid van jullie collega

Dan moet je afscheid nemen van jullie collega. Bijvoorbeeld vanwege pensioen of een andere baan. En afscheid nemen van een gewaardeerde collega, dat gebeurt maar één keer. Jullie willen een origineel cadeau geven. Maak nu heel eenvoudig met alle collega’s Het Collegaboek voor de persoon in kwestie. Kent niet iedereen jouw koffiemaatje even goed? Dat is helemaal niet erg! In Het Collegaboek van Belmondo staan eenvoudige vragen die iedereen kan beantwoorden. Maak de laatste werkdag van jouw collega onvergetelijk met een origineel Collegaboek cadeau.

Het Collegaboek: persoonlijk & uniek cadeau

Verras jullie collega met een persoonlijk boek cadeau. Het maken van Het Collegaboek is heel eenvoudig, bekijk hier hoe het werkt. Hoe maak je het boek extra leuk? Voeg bijvoorbeeld foto’s toe van jullie bedrijfsborrels en –uitjes.

Het Collegaboek is ook een origineel cadeau voor jullie jarige of jubilerende collega.

Collegaboek

Bekijk het collegaboek