Klantenservice

Wanneer je contact met ons opneemt proberen wij je zo snel mogelijk te helpen. Op werkdagen streven we naar antwoord tussen de 15 minuten en 2 uur, 's avonds en in het weekend zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Contact

Verzending

 • Fotoboeken worden binnen 7 werkdagen verstuurd .
 • Boeken met meer dan 100 pagina's zijn alleen leverbaar met boekpapier.
 • Lees meer over onze verzending.

Boek maken

Waar vind ik mijn boek terug?

Om bij het boek te komen, klik je op jouw accountnaam bovenin de site van Belmondofoto.nl. Onder het kopje ‘Mijn boeken’ kun je zien met welke boeken jij bezig bent en dan klik je vervolgens op het juiste boek.


Hoe kan ik extra pagina's toevoegen?

Klik in de editor linksboven op ‘Pagina’s’. Je krijgt rechts in beeld een grijs menu te zien. Sleep pagina’s van het rechter menu naar links in je boek. Je kunt de volgorde van de pagina’s wijzigen door ze te verslepen. Om pagina's te verwijderen, klik je op een spread en vervolgens op het kruisje.


Ik kom als deelnemer niet in het boek, hoe komt dat?

Als deelnemer ben je uitgenodigd door de beheerder van het boek per e-mail. Soms komt deze uitnodigingsmail in je spambox terecht. Het kan zijn dat de beheerder jou per ongeluk twee keer heeft uitgenodigd. In dat geval werkt alleen de laatste link naar het boek. Mocht dit nog steeds niet werken, vraag dan aan de beheerder of hij/zij jou nog een keer kan uitnodigen. Als je al een keer eerder op de uitnodiging hebt geklikt, dan kun je via die link niet meer bij het boek komen. Om wel bij het boek te komen, klik je op jouw accountnaam bovenin de site van Belmondo.nl. Onder het kopje ‘Mijn boeken’ kun je zien met welke boeken jij bezig bent en dan klik je vervolgens op het juiste boek.


Hoeveel pagina's mag mijn boek zijn?

Standaard bevat het boek 24 pagina’s, maar je mag je boek zo groot maken als je zelf wilt. Als je extra pagina’s wilt toevoegen, betaal je slechts €1,50 per twee pagina’s.


In welke formaten kan ik mijn boek bestellen?

Voor de boeken van Belmondo kun je kiezen uit 3 formaten: Groot, middel en klein.

 • Groot: 28 x 28 cm
 • Middel: 20 x 20 cm
 • Klein: 13 x 13 cm

Na het uploaden van veel foto's loopt de editor vast, waar ligt dit aan?

Wanneer je een boek gaat maken in de editor, moet je rekening houden met het maximaal aantal foto’s dat geüpload kan worden. Sommige browsers lopen al vrij snel vast, wanneer veel beelden worden geplaatst. Hieronder is te zien voor iedere browser hoeveel foto’s maximaal per boek geüpload kunnen worden:

 • Internet Explorer: 150 afbeeldingen
 • Google Chrome: 250 afbeeldingen
 • Firefox: 250 afbeeldingen
 • Safari: 150 afbeeldingen

Wij raden je aan om alleen de afbeeldingen te uploaden die je waarschijnlijk gaat gebruiken. Zo laden de pagina's in je boek ook veel sneller.


Bestellen & Verzenden

Hoe snel kan ik mijn boek in huis hebben?

Een fotoboek wordt binnen 7 werkdagen verzonden. De boeken van Belmondo.nl worden verstuurd door PostNL; zij garanderen levering binnen 1 dag voor 99% van alle post.

Hier vind je een tabel met het verzendschema.

Kan ik de bestelling ook in het buitenland laten afleveren?

Momenteel kunnen wij alleen bestellingen bezorgen binnen Nederland en België. Een bestelling kan vanuit andere landen wel geplaatst worden, maar het bezorgadres moet zich in Nederland of België bevinden.


Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Kan ik deze nog annuleren?

Tot aan het moment van betalen kan een order kosteloos worden geannuleerd. Echter wanneer de betaling is gedaan, is er een opdracht tot productie gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.


Prijzen en levertijden

Wat kost een boek?

De prijs van een boek is afhankelijk van de grootte (klein, middel of groot) en het aantal pagina's. Hier zie je de tabel met het overzicht van de formaten en prijzen. Je kunt eerst je boek maken. Je hoeft pas het formaat te kiezen aan het einde. Boeken met meer dan 100 pagina's zijn alleen leverbaar met boekpapier.

Extra pagina’s kosten €1,50 per twee pagina’s. Standaard heeft een Belmondo-boek 24 pagina's.

De verzendkosten bedragen €2.50 per boek voor een klein boek en € 3,50 voor een middel of groot boek. 

Prijzen
Groot 28 x 28 Harde kaft Fotopapier mat €37,50
Middel 20 x 20 Harde kaft Fotopapier mat of boekpapier €27,50
Klein 13 x 13 Harde kaft Fotopapier mat €12,50

Wanneer wordt mijn boek bezorgd?

Een fotoboek wordt binnen 7 werkdagen verzonden. Onze boeken worden verstuurd door PostNL; zij garanderen levering binnen 1 dag voor 99% van alle post.

Zie het verzendschema voor wanneer jouw boek verstuurd wordt.

Contact

Verzending

 • Fotoboeken worden binnen 7 werkdagen verstuurd .
 • Boeken met meer dan 100 pagina's zijn alleen leverbaar met boekpapier.
 • Lees meer over onze verzending.