Zie je het al voor je: jouw collega’s die een optreden geven als Britney Spears met haar dance crew, gekke typetjes na doen tijdens de opname van een soap of als gevangenen proberen te ontsnappen uit een kamer. Leer jouw collega’s, tijdens de workshops van TVWorkshop, op een heel andere manier kennen.

Bij TVWorkshops is alles mogelijk voor een bedrijfsuitje of teambuildingdag; van het maken van een Lipdub, TV commercial of film tot het volgen van een spannende quest door meer dan 20 steden. De TVWorkshop organiseert al meer dan 10 jaar verschillende workshops voor bedrijven, die gekenmerkt zijn door creativiteit en samenwerking.

lipdubEén van de populairste workshops is de libdup. Kies het favoriete nummer van alle collega’s en dof elkaar op met allerlei attributen zoals pruiken, kleding en brillen. De regisseurs zorgen voor de verdere begeleiding. Geef je over aan de lol die je met jouw collega’s zal hebben.

Geen gesprekken over werk, deadlines en planningen, maar elkaar ontdekken in een ongedwongen sfeer. Dankzij deze workshops voelen collega’s zich meer op hun gemak bij elkaar. Ongemakkelijke situaties worden doorbroken en maken plaats voor grappige momenten. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier op de werkvloer, maar ook voor een hogere productiviteit.

En dan is het natuurlijk helemaal leuk om alle momenten van de workshop vast te leggen; gekke verkleedpartijen, opvallendeuitspraken, lachende collega’s en misschien wel een vals zingende baas ;). Daarvoor hebben wij het Teambuildingboek en het Collegaboek. Maak de dag compleet en zet daar alle opmerkelijke verhalen in om deze momenten met jouw collega’s nooit te vergeten.

fotoboeken_belmondo