Iedere tweede vrijdag van september is het nationale bedrijfsuitjesdag. Wist je dat? Tijd om samen met je collega’s een onvergetelijke dag van te maken of om later een heel gaaf bedrijfsuitje te plannen met z'n alle! Dus steek de koppen bij elkaar, pennen neer, telefoons op stil en pc’s op slaapstand. Kortom: leg alles opzij en plan jullie perfecte bedrijfsuitje.

Wellicht hebben jullie al grote plannen, maar de kans is groot dat het jullie is ontschoten of dat er geen tijd is om een bedrijfsuitje te organiseren. Belmondo heeft voor jullie allerlei soorten bedrijfsuitjes op een rijtje gezet om alsnog op korte termijn, jawel a.s. vrijdag, samen gezellig op stap te gaan! Uiteraard kunnen deze uitjes ook het hele jaar door gepland worden, mocht het er niet van komen. 

 Tip om niet te vergeten tijdens jullie bedrijfsuitje: maak foto’s van jou en je collega’s om hier na afloop een super gaaf Collegaboek van te maken

 

 Tour La Tapas

Tour La Tapas

Bedrijfsuitjesdag valt op een vrijdag, niets is zo ontspannend om samen met je collega’s na een dag werken gezellig met z’n alle een heerlijk hapje te gaan eten. Echter moet er wel wat meer actie zijn rondom de dinertafel, dan alleen maar naar de zelfde collega’s te staren. Tour La Tapas biedt de uitkomst. Jullie dineren niet in één restaurant, maar jullie touren voor elke gang naar een ander restaurant. Tijdens de Tour La Tapas genieten jullie van zowel de Spaanse als Mexicaanse tapas. Hierdoor leren jullie nieuwe restaurantjes kennen én je kunt ervoor kiezen om elke gang naast andere collega’s te zitten. Tijdens de tour leren jullie gelijk de stad kennen door een gids. De rondleiding zou ook nog vervangen kunnen worden voor een puzzeltocht, waarbij jullie zelf de stad ontdekken.

Aantal personen: 15+, prijs: €54,50, locatie: eigen keuze. Ga naar de website

 

Bierproeverij in HaarlemJopenbier proeven

Voor de echte bierfanaten is het een ‘must’ om in Haarlem het bekende ‘Jopenbier’ te proeven. Al eeuwenlang was Haarlem een van de grootste bierbrouwerssteden van Nederland. De locatie van de bierbrouwerij is daarmee ook uniek, het bevindt zich in de  Jopenkerk. De jopenkerk heeft een zeer stijlvolle sfeer met moderne elementen, die zijn gemixt met de authentieke elementen van de kerk. De bierproeverij bestaat uit verschillende zeer ontspannende onderdelen. Allereerst zullen jullie een uitleg krijgen over de brouwerij met uiteraard specifieke informatie over het Jopenbier. Daarna volgt het lekkerste gedeelte: het proeven van vijf verschillende soorten Jopenbier. Tevens zijn er nog activiteiten bij te boeken, zoals een lunch, diner en andere aansluitende activiteiten in Haarlem.

Aantal personen: 22+, prijs: €22,50, locatie: Haarlem. Ga naar de website.

 

Bubble voetbal

Meer zin in actie? Dan is bubble voetbal een hilarisch spel waarbij niet alleen de conditie, maar vooral uw lachspieren op de proef gesteld zullen worden. Iedereen krijgt een plastic bal om zich heen, alleen je benen kunnen vrij gebruikt worden. Er worden twee gelijke teams gemaakt. Verder zijn er geen spelregels.  Lukt het jullie om overeind te blijven staan?  

 Het spel kunnen jullie voor vier uur met professionele begeleiding boeken, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om zonder begeleiding te boeken.

Aantal personen: 6+, prijs: €350,- (met begeleiding) en €200,- (zonder begeleiding), locatie: eigen locatie. Ga naar de website.

 

Neem jullie eigen CD op

Zin in iets geks? Neem dan jullie eigen CD op in het meest historisch kapel van Amsterdam centrum. Iedereen heeft zijn eigen ‘fifteen minutes of fame’. Natuurlijk kan er lekker gelachen worden, omdat iedereen gezien en gehoord kan worden tijdens de opnames. Microfoon vrees? Ho maar, iedereen krijgt zanginstructies om het zo leuk en mooi mogelijk te laten klinken. Aan het einde van iedereen z’n gloriemoment hebben jullie een eigen unieke CD.

Personen: 20 +/-, prijs: €49,-, locatie: Amsterdam. Ga naar de website.

 

Strand BBQ in Zandvoort

BBQ

Lekker uitwaaien op het strand na die lange kantoordag? Kom met z’n alle Barbecueën op het strand van Zandvoort. Geniet met z’n alle van het mooie uitzicht op het terras van het strandpaviljoen of neem plaats op jullie eigen privé strandje. Kortom: een heerlijke ongedwongen avond op het strand met al je collega’s.

Personen: 10+, prijs: €18,50, locatie: Zandvoort. Ga naar de website.

 

 

Sushi kookworkshop met je collega's

Ook zo dol op sushi? Leer nu samen met je collega’s hoe je de beste sushi kunt maken volgens echte oude Japanse traditie. Tevens geniet je tijdens en na de workshop van de overheerlijke sushi creaties. Alle bekende sushi’s leren jullie maken: Nigiri ebi, Nigiri tamago, Maki sushi roll (hosomaki), Maki sushi roll (futomaki), Handroll sushi en de California roll.

Personen: 5+, prijs: 31,-, locatie: heel Nederland. Ga naar de website.

 

 

Kunst Rock ’n Rollen met je collega's

Het meest artistieke bedrijfsuitje is toch echt wel Rock ’n Roll Art. Ontdek samen met je collega’s de kunstenaar in jezelf. Jullie gaan kunst schilderen met Rock ’n Roll muziek op de achtergrond. Zo ervaren jullie het echte kunstenaars gevoel. Jullie zullen aan de slag gaan met verf en graffiti onder leiding van Jack. Jack is een echte inspirator en zal een energieke winnaarsmentaliteit in jullie naar boven halen. Deze inspiraties zijn weer handig om mee aan de slag te gaan op kantoor.

Personen: 20+, prijs: €49,-, locatie: heel Nederland. Ga naar de website.

 

Teambuilding tijdens het klimmen

klimmuur

Willen jullie wat meer werken aan teambuiling binnen het bedrijf? Ga klimmen en klim samen met al je collega’s naar de top van de klimhal. Ook al heb jij of heeft een van je collega’s hoogtevrees, niet getreurd, jullie worden begeleid door professionele instructeurs. Na het klimmen is het tijd om met z’n alle heerlijk te gaan borrelen in het café. Er zal een heerlijke bittergarnituur voor jullie klaarstaan.

Aantal personen: 20+, prijs: €24,-, locatie: o.a. in Amsterdam. Ga naar de website.

 

Aandenken aan het bedrijfsuitje

Tot slot maak je na afloop een Collegaboek om alle herinneringen aan het bedrijfsuitje in vast te leggen. Alle gekke bekken, serieuze kantoorhoofden, hapjes en drankjes, activiteiten, en andere momenten van de dag leg je vast in het Collegaboek. In dit boek beantwoord je de vragen die al in het boek staan (en aan te passen zijn). Voeg tot slot foto’s toe van het bedrijfsuitje en jullie onvergetelijke dag is bewaard in het Collegaboek.De Collegaboeken zijn vanaf €12,50 per stuk te verkrijgen, klik hier voor het Collegaboek.