Het Groep 8 Boek

 

>> Update: het Groep 8 boek staat nu live! <<

Groep 8, de laatste klas van de basisschool. Aan het eind van het jaar nemen de leerlingen afscheid door een afscheidsmusical, kamp en nemen ze afscheid van elkaar, juffen en meesters. Het Groep 8 boek is een uniek en persoonlijk afscheidscadeau. In het boek leg je de mooiste herinneringen aan de lagere school vast. 

Het afscheid van Groep 8

Hoe leuk is het niet om een cadeau te geven ter ere van het afscheid van groep 8. Speciaal voor de leerlingen, juffen en meesters. Voeg de leukste klassenfoto's toe, maak jullie eigen smoelenboek en de leraren en leerlingen beantwoorden de leukste en gekste vragen op hun eigen persoonlijke pagina. Voor welk gerecht kun jij de juf of meester wakker maken? Het groep 8 boek is eenvoudig (online) samen te maken. 

Tips voor het Groep 8 boek

De klassenfoto

Zet de klassenfoto van de groep in het boek! Vaak is deze al gemaakt door de schoolfotograaf. 

Het smoelenboek

Voor het Smoelenboek, een van de onderdelen in het groep 8 boek (optioneel), is het leuk om van elke leerling apart een foto te nemen. Dit kan de schoolfoto zijn, of jullie maken apart foto's met bijvoorbeel de klas als achtergrond. Schrijf onder elke foto de naam van de leerling. 

De school

Maak ook een mooie close-up van het school gebouw, het gebouw waar je minimaal 5 jaar hebt doorgebracht

Herinnering aan de leukste activiteiten en uitjes

Natuurlijk kunnen de gekke en leuke foto's van uitjes en activiteiten niet ontbreken! Zoals van het schoolreisje, groep 8 kamp en de eindmusical.

Een pagina voor elke leerling

Elke leerling vult een eigen pagina in, waarin de leerling antwoord geeft op allerlei persoonlijke vragen, zoals: Dit wil ik later worden, dit doe ik het liefst na school, naar deze school ga ik volgendjaar. De leerlingen kunnen het boek online zelf invullen of jullie kunnen een vader of moeder inschakelen die elke leerling interviewt en de vragen invult in het boek. 

Interview de juf of meester

Interview de juf of meester en zet de antwoorden in het boek, een foto toevoegen en klaar! Nu kunnen jullie de juf of meester echt verassen met jullie eigen groep 8 boek!

>> Update: het Groep 8 boek staat nu live! <<