Ons verhaal

Hoe het begon

De Franse acteur Jean-Paul Belmondo was en is een bijzondere inspiratie geweest voor oprichter Thomas Beekman. In een interview las hij dat Belmondo de basis van het acteren geleerd had op de toneelschool, maar dat de beste leerschool de straat was geweest. De verhalen van de 'gewone mensen' in de straten. Daar draait het in het leven om. En daar draait het bij Belmondofoto ook om. Wij helpen mensen wel op weg om met onze diverse thema's hun eigen verhaal te bewaren en te delen. Maar de verhalen die in de boeken worden verteld, die komen van de mensen zelf. Dat is de kern.

Mede door zijn eigen geschiedenis is het Thomas' persoonlijke drijfveer dat zo veel mogelijk mensen hun verhalen bewaren en delen. Voor zichzelf, maar ook voor mensen met wie ze veel delen zoals vrienden, familie en collega's. Dat de naam Belmondo ook een soort Italiaans-Franse verbastering is van mooie wereld maakt het verhaal helemaal af.

Bewaar je verhaal

Herinneringen quote


Onze missie

Het leven zit vol grote en kleine momenten. Je beleeft ze alleen, of samen met anderen. Maar het mooiste is als je ze kunt delen. Die momenten samen maken prachtige verhalen. Verhalen die mensen dichter bij elkaar brengen. Wij helpen je bij het bewaren van deze verhalen.

Vernieuwend assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment van boeken die je kan samenstellen. Natuurlijk is dit nooit genoeg, we proberen altijd met nieuwe thema's en nieuwe boeken te komen. Wil jij nou een boek maken en je mist hem in ons assortiment, laat het ons dan weten. Zien wij hier ook een mooi boek in, dan gaan we er alles aan doen om deze toe te voegen zodat jij daarin je verhaal kan bewaren.

Een aantal van Belmondo's fotoboeken

Samenwerkingen

Wij werken graag samen met bedrijven om te zorgen dat ook zij hun verhaal kunnen vertellen. Voor verschillende grote bedrijven hebben wij onder andere notitieboekjes, carrièreboekjes, apps of kaartspellen gemaakt. Wij streven altijd naar hoogwaardige producten en maken alles op maat voor elke samenwerking die we aangaan.Waar je ons kan vinden

Belmondofoto is sinds medio 2017 gevestigd aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam.

Je kan ons natuurlijk ook vinden op social media en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.