Belmondofoto blog

Origineel cadeau maken?

Origineel cadeau maken?

Wil jij graag iemand een origineel cadeau geven? Maak een persoonlijk boek! 

Bewaar je of jullie verhaal bijvoorbeeld in Het Zussenboek, Vriendenboek, Familieboek of in een van onze andere boeken

"Wie van zijn herinneringen geniet, leeft tweemaal"

Origineel cadeau

Bij verjaardagen, feestjes, jubileums en de feestdagen horen natuurlijk cadeaus. 

 

Origineel cadeau zelf maken!

De boeken van Belmondo kun je zelf maken. Als je veel te vertellen hebt, weet je soms niet waar je moet beginnen. Daarom staan er in elk boek vragen om je op weg te helpen. Zo kom je op nieuwe ideeën, dingen om over na te denken, en voorvallen die je al bijna was vergeten. Deze vragen kun je zelf aanpassen of verwijderen. Vul het boek verder aan aan met leuke, gekke, lieve foto’s. 

Tip! Maak bijvoorbeeld online een persoonlijke voorkant, en vul de rest rustig met de hand in. Ook een heel leuk idee als cadeau voor iemand anders.

Je kunt het boek maken gratis uitproberen. Alleen als je het ook wil bestellen reken je af.

Origineel cadeau voor speciale gelegenheden

Maak een boek voor jezelf, familie, vrienden of collega’s! Belmondo heeft voor allerlei gelegenheden een boek die jij alleen of samen kunt maken anderen. Bewaar jullie verhaal in een van de themaboeken. 

Cadeau voor een collega

Maak samen een persoonlijk boek voor jullie collega. Wat zijn jullie droombanen? En hoe zien jullie je collega over 10 jaar? Een origineel cadeau vol herinneringen, voor jullie jarige, jubilerende of vertrekkende collega. Verras jouw collega nu ook door Het Collegaboek te maken.

Cadeau voor je liefde of voor Valentijn

Liefde is er om te vieren. Vier het met Het Liefdesboek! Een persoonlijk bewaarboek vol verhalen over jullie 1e maanden, mooie herinneringen en uiteraard jullie toekomstdromen. Leuk om te geven en een origineel cadeau om te krijgen!

Speciaal voor jouw zus

Maak voor je zus Het Zussenboek! Een zus is er om mee te lachen, huilen én vechten. Allemaal de moeite waard om vast te leggen. Beantwoord de leuke en bijzondere vragen en vul ze aan met foto’s van vroeger en nu. Een geweldig cadeau en vraag je zus er ook één voor jou te maken!

Cadeau voor of na een huwelijk

Ontwerp jullie perfecte Trouwboek. Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen uit jullie leven. Leg hem vast in een boek dat helemaal draait om jullie als bruidspaar. 

Binnekort ook op de website:

Het Vrijgezellenboek voor de bijna bruid of bijna bruidegom. Dit boek kun je samen of  alleen maken. Vertel in Het Vrijgezellenboek over jullie vriendschap, bijvoorbeeld hoe jullie elkaar kennen, wie het bruidsboeket zal vangen, wat je zeker zult zien op zijn of haar bruiloft. 

Het Bruiloftboek of Het Bruiloftskookboek voor het bruidspaar. Dit boek kun je samen of  alleen maken speciaal voor de aanstaande bruid en bruidegom. Vertel in Het Bruiloftboek wat je het bruidspaar toe wil wensen, hoe jullie elkaar kennen, wat jullie mooiste herinneringen zijn en hoe je het bruidspaar over 10 jaar ziet. In Het Bruidspaarkookboek zet iedereen zijn of haar recept neer voor het bruidspaar. Deel jouw keukengeheimen in Het bruidspaarkookboek, ook is er ruimte voor kooktips. 

Als bruidspaar kunnen jullie ook een eigen Gastenboek ontwerpen. Leg dit neer bij binnenkomst van jullie huwelijksceremonie of huwelijksfeest en laat alle gasten iets schrijven in jullie zelfgemaakte Gastenboek

Origineel cadeau voor een vriendin of vriend

Het Vrienden- of Vriendinnenboek is een uniek en origineel cadeau voor jou vriend of vriendin. In beide boeken beantwoorden jullie diverse vragen voor een jarige, trouwende of jubilerende vriend(in), voor jullie vriend(inn)engroep als geheel of 1 op 1 voor je beste vriendin. Voeg foto’s toe en leg zo jullie mooie momenten en verhalen vast. Alle vragen zijn aan te passen, dus je maakt ook heel makkelijk een boek over jullie vriend(inn)engroep als geheel!

Het Vriendenboek vind je hier & Het Vriendinnen boek vind je hier.

Cadeau voor een verjaardag

Hiep Hiep Hoera! Er is iemand jarig...

Super leuk om cadeau te doen is Het Zussenboek voor je jarige zus. Of is een goede vriendin binnekort jarig? Maak samen of alleen voor haar een Vriendinnenboek. Of Het Vriendenboek voor een goede vriend. Is de jarige een echte kookliefhebber? Geef dan Mijn Kookboek cadeau, want zeg toch zelf: elke wereldkok verdient een eigen receptenboek.

Origineel cadeau voor kinderverjaardagen

Vanaf nu leg je per verjaardag alle mooie taart-, feest- en cadeaumomenten vast in Het Verjaardagboek! Al deze momenten staan al in het boek, voeg enkel foto's en teksten toen en klaar ben je. Wederom kun je deze momenten aanpassen naar je eigen smaak. 

Maak nu een Verjaardagsboek voor je kind, want elke verjaardag is bijzonder!

Alles over je pasgeboren baby

Het vastleggen van de geboortedag, de eerste woordjes en de eerste stapjes. Iets wat jouw zoon of dochter zich later niet zal herinneren. Het Babyboek is daar het ultieme boek voor. Beantwoord de vragen uit het boek, voeg mooie foto’s toe, en creëer je persoonlijke boek voor jouw kind! 

Speciaal voor je zoon of dochter

 Vaders en moeders hebben prachtige verhalen, die het vertellen waard zijn. Verras als papa en mama je kind met een prachtig bewaarboek. Voor kleinkinderen onder de 12 jaar is er speciaal Het Mamaboekje en Het Papaboekje. Voor kinderen boven de 12 jaar is er Het Moederboek en Het Vaderboek. Een geweldige manier om te vertellen hoe papa en mama verliefd werden en wat zij geleerd hebben van hun ouders. 

Speciaal voor je vader en moeder

Voor de allerliefste vader en moeder is er Het Moederdagboek en Het Vaderdagboek! Maak het voor je eigen vader of moeder of samen met je kinderen voor jouw partner. Vul de voorgedrukte vragen in, voeg jullie mooiste foto’s toe en het persoonlijke bewaarboek is helemaal compleetOf maak speciaal als dochter voor je vader of moeder Het Dochterboek. Samen met jullie foto's ontstaat zo een waardevol bewaarboek. Een geweldige manier om jullie moeder-dochter of vader-dochter relatie op papier te zetten!

 

Van opa & oma

Opa's en oma's hebben prachtige verhalen, die het vertellen waard zijn. Verras als opa en oma je kleinkind met een prachtig bewaarboek. Voor kleinkinderen onder de 12 jaar is er speciaal Het Opaboekje en Het Omaboekje. Voor kleinkinderen boven de 12 jaar is er Het Opaboek en Het Omaboek. 

Familieverhalen 

Families hebben eindeloos veel gekke, mooie, leuke en bijzondere verhalen. Bewaar ze in Het Familieboek. Wat zijn mooie herinneringen van vroeger? En waar ben je trots op? Vertel het in jullie Familieboek. Dit boek kun je alleen of met elkaar maken. 

De pret ná je vakantie

Maak Het Vakantieboek en herbeleef de geweldige momenten die je op reis hebt meegemaakt. Wat was hét vakantiemoment? En wie was de leukste local? Voeg je mooiste foto’s toe, en zie niks over het hoofd dankzij de handige vragen. Het Vakantieboek kun je ook samen maken.

Of je maakt Het Wintersportboek na jouw geweldige wintersportvakantie. Welke après-ski bar was het leukst? Van welke pistes ben je afgegaan? Beantwoord allerlei vragen in Het Wintersportboek. Ook Het Wintersportboek kun je samen maken.

Elke kok verdient een eigen kookboek

Houd je van lekker eten en lekker koken? Voor-, hoofd-, na-, en bijgerechten: bewaar al je keukengeheimen. In het Kookboek is ruimte voor al je favoriete recepten en handige kooktips. Maak je liever samen een boek? Kijk dan bij Ons Kookboek.

Alle Belmondo Boeken

Maak een van de boeken van Belmondo:

Het Carrièreboek, Het Collegaboek, Het Babyboek, Het Familieboek, Het Hockeyboek, Het Moederboek, Het Moederdagboek, Het Mamaboekje, Het Vaderboek, Het Vaderdagboek, Het Papaboekje, Het Opaboekje, Het Opaboek, Het Omaboek, Het Omaboekje, Het Verjaardagsboek voor kinderen, Het teamboek, Het Voetbalboek, Het Teambuildingboek, Het Vakantieboek, Het Wintersportboek, Het Spanjeboek, Het Frankrijkboek, Het Italiëboek, Het Vriendinnenboek, Het Vriendenboek, Mijn Kookboek, Het Dochterboek, Het Zussenboek, Het Festivalboek, Het Liefdesboek, Het vragenboek en Het Trouwboek

Het groepscadeau om samen te maken

Maak samen met je vrienden, familie, teamgenoten of collega's een boek. De boeken die je samen met anderen kunt maken, zijn:

Het Collegaboek, Het Familieboek, Het Hockeyboek, Het Teamboek, Het Teambuildingboek, Het Voetbalboek, Het Vriendenboek, Het Vriendinnenboek, Ons Vakantieboek, Ons Wintersportboek, Ons kookboek.

 

Maak je eigen boek en probeer het zelf!