Belmondofoto blog

LAUNCH THAT ROCKET!

LAUNCH THAT ROCKET!

Je hebt een tijdje wat minder van ons gehoord. En dat was niet zonder reden. We hebben namelijk aan iets heel leuks gewerkt…. Iets waarvoor we wat tijd hebben doorgebracht in ons creatieve atelier. Maar het resultaat mag er dan ook meer dan wezen!

We zijn blij en trots om jullie te melden dat we een nieuwe editor hebben. En waarom we daar zo trots op zijn? Dat leggen we je graag uit. De nieuwe editor zorgt ervoor dat het nog leuker is om samen een boek te maken. Voor je moeder; samen met je broer of zus, voor je collega die weggaat; samen met je collega’s of voor je geliefde; omdat jullie samen mooie reizen hebben gemaakt. Door deze nieuwe update maak je sneller en makkelijker samen een boek.

Met de nieuwe editor kun je gemakkelijk foto’s uploaden, teksten invoegen en leuke stickers toevoegen vanaf je telefoon, laptop of tablet. En een leuk boek maak je samen dus, kun je eenvoudig anderen uitnodigen om deel te nemen aan het boek. Ieder krijgt een pagina om met zijn of haar eigen creativiteit vol te stoppen met mooie herinneren, hoe tof is dat! Een persoonlijke boek maak je samen!

Het werkt heel eenvoudig. Je gaat naar Belmondofoto.nl en maakt rechtsboven een account voor jezelf aan. Zo slaat de editor automatisch alles op en kun je later nog verder werken aan je boek.
Je kunt vervolgens uit heel veel verschillende boeken kiezen. Laten we voor het gemak een van onze populairste boeken kiezen; Het Collegaboek. Wanneer je deze hebt geselecteerd vul je de naam in van je collega. Zoals we al zeiden; een boek maak je samen. Je kunt bovenaan de pagina deelnemers uitnodigen. Jij als teamcaptain van het boek kunt je collega’s nog extra motiveren door een bericht toe te voegen. Uiteraard ben jij ook verantwoordelijk voor de afronding van het boek dus vul je een deadline in zodat iedereen op tijd zijn of haar pagina’s heeft gevuld. Makkelijker kan haast niet!

Wat ook handig is, is dat we sinds kort een chatfunctie hebben op de website. We zitten voor je klaar om je te helpen als je er even niet uitkomt. Stuur gerust een berichtje. We helpen je namelijk graag, sterker nog vinden we alleen maar leuk!